Σασμός spoiler – Ο Επίλογος: Κίνηση ματ του Νικηφόρου θα αποβεί μοιραία για όλους

Ο Αστέρης βρίσκεται σε ακραία αναστάτωση και αναζητά απεγνωσμένα εξηγήσεις από την Καλλιόπη και το Νικηφόρο για όσα ακούσει. Τον πνίγει η αβεβαιότητα και ο φόβος για το μέλλον του.Στην ίδια ώρα, ο Αντρέας ενημερώνεται με αποκομμένη έκπληξη για την αλήθεια σχετικά με τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ.

Ο κόσμος του φαίνεται να καταρρέει γύρω του, καθώς αντιλαμβάνεται τον διάλογο ανάμεσα στους δύο ανθρώπους που αγαπά.Η Στέλλα αποφασίζει να πάρει την πρωτοβουλία να βοηθήσει τον Βαγγέλη που βρίσκεται στη φυλακή. Ωστόσο, αντιμετωπίζει την αντίσταση και την απόρριψη του από τον ίδιο τον Βαγγέλη. Η επίσκεψη του Αντώνη αναστατώνει τη Βασιλική, που βλέπει τον κλοιό γύρω από το παιδί της να σφίγγει ακόμη περισσότερο.

Η Καλλιόπη αναλαμβάνει το καθήκον να επιλύσει αυτήν την κρίση, επιχειρώντας να αποκαταστήσει την ηρεμία. Η Θοδώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια απροσδόκητη συνάντηση, που ανατρέπει την καθημερινότητά της. Ταυτόχρονα, η Αιμιλία ολοκληρώνει τις υποθέσεις της για να ετοιμαστεί να αναχωρήσει για την Αθήνα, αφήνοντας πίσω της την πατρίδα της.

Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος, που είναι γεμάτος οργή, εκτελεί μια επικίνδυνη ενέργεια που μπορεί να έχει μοιραίες συνέπειες για όλους. Η οργή του τον οδηγεί σε μια επικίνδυνη τροχιά, και η ζωή των χαρακτήρων φαίνεται να κρέμεται από μια μετεωρική κλωστή.

Η Μάγισσα spoiler: Ο εχθρός βρίσκεται μέσα στον πύργο

Παγιδευμένοι spoiler: Nέα κόντρα μεταξύ Δημήτρη – Άννας