Σασμός 2ος κύκλος spoiler Η πρόταση που διχάζει τον Λευτέρη … το μέλλον του στην “επιχείρηση” κρίνεται!

Η συνεργασία αυτή φαίνεται πως πηγαίνει καλά. Ο Ευθύμης φέρνει διαρκώς εις πέρας τις σκοτεινές του αποστολές, με αποτέλεσμα ο Λευτέρης να συλλέγει στοιχεία απαραίτητα για την αστυνομία!

Οι δυο άντρες έχουν αναπτύξει μία όμορφη συνεργασία, η οποία κρύβει πολλά μυστικά. Ο Ευθύμης βλέπει στο πρόσωπο του Λευτέρη έναν καλό φίλο και συνάδελφο. Του δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη, η οποία δε θα του βγει σε καλό…

Ο Λευτέρης τρέχει διαρκώς και κάνει αποκαλύψεις στην Αιμιλία για όσα μαθαίνει. Εκείνη τον προειδοποιεί να προσέχει, διότι άθελά του μπαίνει σε πολύ περίεργα και σκοτεινά μονοπάτια..

Η Θοδώρα βλέπει πως ο άντρας που της έδωσε προσοχή και την έκανε να αισθανθεί ωραία, κρύβει πολλά. Σταδιακά απομακρύνεται από κοντά του, σίγουρη πως ο Λευτέρης θέλει να την ξεγελάσει…

Ο Ευθύμης, παρατηρώντας τον Λευτέρη να πετά στα σύννεφα, αποφασίζει να του κάνει μία σημαντική πρόταση. Αυτό που του τονίζει είναι πως πρέπει να φέρει εις πέρας μία δύσκολη αποστολή, η οποία θα κρίνει το μέλλον του στην “επιχείρηση”.

Ο Λευτέρης διχάζεται, καθώς έρχεται απέναντι από τις αρχές του. Ο Ευθύμης τότε, αρχίζει να τον υποψιάζεται έντονα… Το τέλος αυτής της συνεργασίας πλησιάζει και η εξέλιξη αυτή θα σκορπίσει τον τρόμο στην Κρήτη.

Η γή της ελιάς 2ος κύκλος spoiler: Η σκηνή ζήλιας του Κουράκου και η ώρα των σημαντικών αποφάσεων!

Η γη της ελιάς 2ος κύκλος: Ο Ιάκωβος δεν ξεχνά τον Μάνο! Του αφήνει γράμμα