Σασμός spoiler: Η Μαρίνα μαθαίνει πως η Αργυρώ είναι άρρωστη και καταρρέει

Η μεγάλη στιγμή για τον αρραβώνα του Αντώνη και της Μαρίνας στον Σασμό φτάνει αλλά οι εξελίξεις έρχονται για να επισκιάσουν την ευτυχία τους. O Αντώνης και η Μαρίνα μετρούν αντίστροφα για τον αρραβώνα τους η Αργυρώ όμως κουβαλάει ένα τεράστιο μυστικό η αποκάλυψη του οποίου θα φέρει τα πάνω κάτω.

 

Η Αργυρώ, ο Σταύρος, ο μικρός Πετρής, η γιαγιά Ειρήνη κι ο Άγγελος είναι όλοι εκεί για να συγχαρούν το ζευγάρι που πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το πρόβλημα υγείας της Αργυρώς έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες. Αν δεν βρεθεί άμεσα δότης νεφρού, η καρδιά της θα σταματήσει σύμφωνα με τους γιατρούς. Η είδηση θα πέσει σαν κεραυνός και ο αρραβώνας δεν θα έχει την εξέλιξη που περιμέναμε.

Η Μαρίνα μαθαίνει πως η κόρη της είναι άρρωστη και η χαρά της κόβεται στα δύο. Στην ιδέα πως θα χάσει και το δεύτερο παιδί της, λυγίζει..

Στο πλευρό της βρίσκεται ο Άγγελος, ο οποίος δεν θα φύγει από κοντά της. Της υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα, για να σώσει την αδελφή του. Οι έρευνες για τον κατάλληλο δότη νεφρού, έχουν ξεκινήσει..

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Χρήστος έρχεται στην Μάνη γεμάτος μυστικά – Τι κρύβει;

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Αποστόλης ζητάει μια δεύτερη ευκαιρία από την Ευτυχία – Ποιο το μέλλον του ζευγαριού;