Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Χρήστος έρχεται στην Μάνη γεμάτος μυστικά – Τι κρύβει;

Ο ανιψιός του Λυκούργου έρχεται στην σειρά Η Γη της Ελιάς και φέρνει την απόλυτη ανατροπή, αφού το ένοχο παρελθόν του αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ έντονα στην συνέχεια της σειράς του Mega.

Ο χαρακτήρας του Χρήστου, ρόλο που θα έχει ο ηθοποιός Βασίλης Μίχας θα είναι πρωταγωνιστικός, μετά την οριστική απόφαση της παραγωγής να ολοκληρωθεί ο ρόλος του Στέφανου, ρόλο που τον είχε ο ηθοποιός Λίαμ Άιρλαντ, αφού εδώ σας αποκαλύψαμε ότι δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο καστ και την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε ο χαρακτήρας του νεαρού πρωταγωνιστή είναι έντονος και πολύ δραστήριος και όπως θα καταλάβετε και εσείς βλέποντας τον, ο Χρήστος έρχεται για να μείνει στην σειρά.

Η επιστροφή του Χρήστου σεναριακά στην Μάνη αναμένεται να φέρει χαρά τόσο στον Λυκούργο όσο και στην Ισμήνη που υποδέχεται με χαρά τον ξάδερφό της, ενώ και ο ίδιος φαίνεται να θέλει να συναντήσει παλιούς φίλους αλλά και γνωστούς.

Η επιστροφή του είναι μόνιμη στην Μάνη και μάλιστα αγοράζει και την ταβέρνα της Ελένης η οποία ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τους πάντες και τα πάντα για να φύγει στην Ισπανία!

Το παρελθόν του Χρήστου όμως θα τον βρει και στην Μάνη και η αλήθεια είναι ότι αναμένεται σαν χαρακτήρας να μας προβληματίσει αρκετά.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε ο Χρήστος επιστρέφει στην Μάνη έχοντας αφήσει πίσω του μια για πάντα έναν γάμο και μια διαλυμένη επιχείρηση στον Καναδά.

Το σενάριο θέλει να είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος έχει πολλά ένοχα μυστικά στην πλάτη του και θα προβληματίσει στα σίγουρα τους τηλεθεατές οι οποίοι πολλές φορές θα προσπαθήσουν να καταλάβουν αν είναι καλός ή κακός χαρακτήρας.

Τα πάντα πάνω του τα σκεπάζει μια βαριά σκιά και ένα ένοχο παρελθόν το οποίο αναμένεται να ξετυλίγεται σιγά σιγά στην σειρά που ο κόσμος έχει αγαπήσει.

Σασμός spoiler: Ο Άγγελος ετοιμάζει το επόμενο χτύπημα στην οικογένεια της Καλλιόπης

Σασμός spoiler: Η Μαρίνα μαθαίνει πως η Αργυρώ είναι άρρωστη και καταρρέει