Σασμός spoiler: Η Μαρίνα μαθαίνει για τον Σωτήρα της

Το μεγάλο φινάλε αναμένεται να συγκλονίσει καθώς δύο σοκαριστικοί θάνατοι ανατρέπουν τα πάντα στη σειρά. Πριν από τους θανάτους όμως η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς είναι αυτή που μονοπωλεί το ενδιαφέρον καθώς η κοπέλα και οι συγγενείς της ψάχνουν απεγνωσμένα για συμβατό δότη. Μετά τη Μαρίνα και ο Σταύρος με την Άσπα δεν βγαίνουν συμβατοί δότες και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Η λύση όμως βρίσκεται κοντά και είναι μία η οποία θα παραμείνει μυστική.

Ο Αστέρης μαθαίνει μέσω του Σταύρου ότι η υγεία της Αργυρώς βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σοκαρισμένος ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να βοηθήσει. Σύντομα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να ελέγξει αν είναι συμβατός δότης και να της δώσει το νεφρό του.

Τα αποτελέσματα βγαίνουν γρήγορα και είναι θετικά! Ο Αστέρης δε το σκέφτεται καν, πιέζει τον γιατρό να προχωρήσουν άμεσα στις διαδικασίες όμως του θέτει έναν απαράβατο όρο: Να μη μάθει ποτέ κανείς ότι αυτός είναι ο δότης του μοσχεύματος. Ο γιατρός δέχεται και τηλεφωνεί άμεσα στη Μαρίνα. Της ανακοινώνει τα ευχάριστα λέγοντας ωστόσο ότι ο δότης θέλει να παραμείνει ανώνυμος. Η Μαρίνα το δέχεται χωρίς ενδοιασμούς και ανακοινώνει τα ευχάριστα σε Αργυρώ και Σταύρο.

Ο Αστέρης μαθαίνει ότι πρέπει να έχει κάποιον μαζί του στο χειρουργείο και έτσι αναγκάζεται να μιλήσει στον Μαθιό για αυτό που πάει να κάνει. Ο Μαθιός σοκάρεται όμως τον στηρίζει. Ανακοινώνει στη Βασιλική και τη μητέρα του ότι θα πάνε με τον αδερφό του επαγγελματικό ταξίδι στην Ιταλία καθώς το χειρουργείο θα γίνει στην Αθήνα.

Η ημέρα της επέμβασης φτάνει και παρά τη μεγάλη αγωνία όλων το χειρουργείο γίνεται επιτυχημένα. Η ανακούφιση είναι μεγάλη για όλους. Τότε όμως η Μαρίνα είναι αυτή που μαθαίνει πρώτη την αλήθεια για το ποιος ήταν ο δότης που έσωσε την κόρη της και δε μπορεί να το πιστέψει.

Σασμός spoiler: Ο Μανώλης φόβος και τρόμος για τον Μαθιό

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η οικογένεια Τόλια δε θα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της!