Σασμός spoiler 3ος Κύκλος – ο Επίλογος: Η Καλλιόπη αντιμέτωπη με την γυμνή αλήθεια

Σε αυτό το καθηλωτικό επεισόδιο που προβλήθηκε στις 27/9 το βράδυ, η αγαπημένη σειρά επέστρεψε με νέες εξελίξεις που αφήνουν το κοινό με το στόμα ανοιχτό. Ο Νικηφόρος βρίσκεται αντιμέτωπος με το βάρος της προδοσίας που έπαθε, ενώ ο φίλος του Μανόλης βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση σχέσης με την Τζένη. Τα συναισθήματα και οι αναταράξεις διαρκώς αυξάνονται.

Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη αντιμέτωπη με την γυμνή αλήθεια

Στο μεταξύ, ο Αστέρης μοιράζεται τη χαρά του για την νέα του θέση ως θείος, αλλά η Αργυρώ ανησυχεί για τις προθέσεις του δικού της θείου, Αντρέα Βρουλάκη, που μπορεί να είναι πολύπλοκες και απρόβλεπτες. Εν τω μεταξύ, ο Αντώνης βρίσκεται σε καλό δρόμο για να εκτελέσει την αποστολή του στο μαντρί, ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να στριμώξει ανοιχτά τον Μαθιό, δημιουργώντας μια δύσκολη θέση για αυτόν.

Μια ανατροπή προκύπτει όταν ο Παύλος δέχεται μια αιφνίδια επίσκεψη μέσα στη νύχτα, και η Καλλιόπη αναγκάζεται να αντιμετωπίσει μια αλήθεια που θα ανατρέψει τις ισορροπίες της ζωής της. Η ένταση συνεχίζει να αυξάνεται και οι χαρακτήρες βρίσκονται σε συνεχείς συγκρούσεις και εξελίξεις που κρατούν το κοινό σε αγωνία για το τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Οι Ελληνiδες έχασαν το λóγια τους: Ο Μπισμπίκης χωρiς μπλoúζα στον Σασμό προκάλεσε πανıκó

Τζέσικα Τσαστέιν: Ο ακαταμάχητος χορός της φλογερής κοκκινομάλλας στο κρεβάτι – «Ξεβιθώθηκε!»(VIDEO)