Σασμός Spoiler – Ο Επίλογος: Η γιαγιά Ειρήνη στο στόχαστρο του Αντρέα

πίλογος

Σασμός Spoiler: Στα νέα επεισόδια της σειράς “Σασμός,” πρόκειται να δούμε μια ανατροπή που θα συγκλονίσει τους θεατές. Μια αγαπημένη ηρωίδα θα βρει τον εαυτό της σε μια κρίσιμη κατάσταση που θα αλλάξει ριζικά την πορεία της ιστορίας και θα προκαλέσει αναταραχές.

Σασμός Spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη στο στόχαστρο του Αντρέα

Η ανατροπή αυτή έχει να κάνει με την έλευση του Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος θα υποδυθεί τον ρόλο του Αντρέα, του πρώτου ξάδερφου του Παύλου Βρουλάκη. Η άφιξή του, ωστόσο, δεν θα φέρει απλώς νέες περιπέτειες αλλά θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας σειράς γεγονότων που θα αλλάξουν τα πάντα.

Ο Αντρέας είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί και έχει στόχο να μην επιτραπεί ο Σασμός μεταξύ των δύο οικογενειών. Όταν όμως μάθει για τον αρραβώνα της Αργυρώς με τον Αστέρη, θα αντιδράσει με έντονο τρόπο και θα αναζωπυρωθούν οι εντάσεις μεταξύ των οικογενειών.

Η γιαγιά Ειρήνη, θα βρεθεί στον στόχαστρο του Αντρέα. Ο Αντρέας θα ασκήσει τεράστια πίεση σε εκείνη, με αποτέλεσμα να φτάσει στα όρια της αντοχής της. Σε μια καταιγιστική στιγμή, θα πάθει έμφραγμα, και η ζωή της θα κρέμεται από μια κλωστή.

Η γιαγιά Ειρήνη θα μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο, και θα προσπαθήσουν να την κρατήσουν στην ζωή. Ταυτόχρονα, η Αργυρώ και ο Αστέρης θα αναγκαστούν να ακυρώσουν τον αρραβώνα τους, καθώς η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης προέχει πάνω απ’ όλα.

Η Τάνια Μπρεάζου φορά μπικίνι – κόλαση και «σβήνει» το ηλιοβασίλεμα

Σοφία Μανωλάκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και κόβει την ανάσα με τις αναλογίες της