Σασμός spoiler 2ος κύκλος: Η Άσπα σε νέο ειδύλλιο

Ο θάνατος του Άγγελου συγκλόνισε τους πρωταγωνιστές, με τον πόλεμο ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες να κορυφώνεται. Η Άσπα θα είναι μία από τις πιο τραγικές φιγούρες του δεύτερου κύκλου, καθώς ο μεγάλος της έρωτας έπεσε νεκρός, με τον πιο άδικο τρόπο. Ο Μαθιός φυλακίζεται, την ίδια στιγμή που ο Κώστας παίρνει τα βουνά, για να σωθεί.

Η Άσπα είναι αποφασισμένη να βρει τον πραγματικό ένοχο, για αυτό και συνεργάζεται με την αστυνομία, αγνοώντας τις εντάσεις των δύο οικογενειών. Μέσα της γνωρίζει πως ο Μαθιός είναι αθώος.

Μόλις ο Κώστας οδηγηθεί στη φυλακή, η Άσπα θα βυθιστεί στο πένθος, καθώς θα έχει βρει τον πραγματικό δολοφόνο του μεγάλου της έρωτα, στη σειρά Σασμός. Οι μέρες περνούν και κανείς δεν είναι σε θέση να την παρηγορήσει.

Οι τηλεθεατές θέλουν τον Μύρωνα στο πλευρό της, τον αστυνόμο που κατάφερε να την ερωτευτεί ολοκληρωτικά. Θα είναι σε θέση η Άσπα να ανοίξει ξανά την καρδιά της σε έναν άλλον άντρα; Θα βρεθεί κάποιος που να την κάνει να χαμογελάσει ξανά; Θα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της, τραβώντας μία κόκκινη γραμμή στο παρελθόν της;

Survivor: Χώρισαν Βρισηΐδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας; Απάντηση στα σχόλια όσων λένε ότι χώρισε …έδωσε ο Μαρτίκας

Τζούλια Αλεξανδράτου: Είναι η τρίτη φορά που μένω έγκυος – φωτο