Σασμός Spoiler: Ο θάνατος του Άγγελου θα της αφήσει τεράστιο τραύμα και η Άσπα αλλάζει ριζικά στη δεύτερη σεζόν!

Ο θάνατος του Άγγελου θα της αφήσει τεράστιο τραύμα και δύσκολα θα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της. Η ίδια είχε βασιστεί πάνω του, είχε στηρίξει την τελευταία της ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Μόλις τον βλέπει νεκρό, μέσα σε μία τεράστια λίμνη αίματος, καταρρέει.

Ο τελευταίος Βρουλάκης ξεψύχησε και ο πόνος όλων είναι αβάσταχτος. Οι αρχές συλλαμβάνουν τον Μαθιό, ο οποίος ουρλιάζει ότι είναι αθώος. Η Άσπα αλλάζει ριζικά στη δεύτερη σεζόν της σειράς.

Πράγματι, την χαριστική βολή την έδωσε ο Κώστας. Μεθυσμένος και σε άθλια κατάσταση, σκότωσε τον Άγγελο Βρουλάκη, θολωμένος από τη ζήλια του για την Άσπα. Αμέσως μετά, κρύφτηκε στο βουνό, αφήνοντας τους Σταματάκηδες να πληρώνουν το λάθος του. Η Βέρα Μακρομαρίδου μίλησε, για την ανατροπή που θα φέρει η Άσπα τη δεύτερη σεζόν στη σειρά Σασμός. Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά:

«Η αστυνομία θα συλλάβει ως βασικό ύποπτο τον Κώστα, όπως είχε συμβεί και στη δολοφονία του Στεφανή. Και η Άσπα θα βοηθήσει πολύ σε αυτό. Από τα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν, μας περιμένουν συνταρακτικές εξελίξεις».

Χριστίνα Σάλτη: Η φωτογραφία χωρίς εσώρουχο που τους τρέλανε όλους – φώτο

Ρία Αντωνίου: Έβαλε κάτι ανάλαφρο και επανήλθε στο Instagram – φωτο