Σασμός spoiler: Διαζύγιο βόμβα για αγαπημένο ζευγάρι… η Στέλλα θα ανακαλύψει πως η μητέρα της έχει εραστή

Μεγάλη κρίση θα περάσουν οι γονείς της Στέλλας. Ο Τάσος και η Σοφία θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα αρκετά σημαντικό πρόβλημα, με την κόρη τους να βρίσκεται σε μεγάλο αδιέξοδο.

Η Στέλλα θα ανακαλύψει πως η μητέρα της έχει εραστή, με αποτέλεσμα ο κόσμος της να γκρεμίζεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Πάντοτε είχε ως πρότυπο την οικογένειά της και πίστευε πως κανείς δε θα μπορέσει να “σπάσει” αυτόν τον δεσμό.

Η Σοφία, όμως, φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα αλλού. Η σχέση της με τον Τάσο έχει περάσει από σαράντα κύματα, με αποτέλεσμα να μην αισθάνεται όπως παλιά. Με βαριά καρδιά, θα εξομολογηθεί στην κόρη της πως δεν είναι πλέον ερωτευμένη με τον σύζυγό της.

Η Στέλλα θα σοκαριστεί. Η σχέση μητέρας και κόρης θα γίνει ψυχρή. Πώς μπορεί να αντέξει η πρωταγωνίστρια το κομμάτι της απιστίας, όταν η ίδια πληγώθηκε από αυτό στο παρελθόν; Χωρίς να κάνει πίσω, ζητάει από την μητέρα της να πει την αλήθεια, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Η Σοφία γνωρίζει πως το διαζύγιο είναι μονόδρομος. Ο γάμος της έχει σκεπαστεί από μαύρα σύννεφα που δύσκολα θα φύγουν. Έτσι, οι γονείς της Στέλλας θα πάρουν μία μεγάλη απόφαση στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Θα παραμείνουν μαζί ή θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους, υπογράφοντας διαζύγιο;

Η Στέλλα είναι καταρρακωμένη. Σύντομα θα βρει ξανά παρηγοριά στην αγκαλιά του Άγγελου, ο οποίος θα την κάνει να πιστέψει στον έρωτα, όπως παλιά..

Spoilers

Sports: Η αποστολή του Παναιτωλικού για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Μαρία Σάκκαρη: «Όταν είσαι πίσω στο σκορ, προσπαθείς να παίξεις πιο επιθετικά και αυτή ήταν, παίζοντας πολύ καλά στο τελευταίο… Απλώς πάλεψα σκληρά»