Σασμός spoiler: Ο γιος της Βασιλικής δυσκολεύεται πολύ για να πει το «ναι» στο γάμο της μητέρας του με το Μαθιό

Ο Νικηφόρος είναι ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν αρκετά στη συνέχεια. Μπορεί να θεωρεί το Μαθιό δεύτερο πατέρα του αλλά είναι από τα παιδιά εκείνα που δύσκολα θα αποδέχονταν ένα δεύτερο γάμο της μητέρας τους.

Σασμός σποιλερ: Αυτός κάνει την αποκάλυψη στον Νικηφόρο για τον πατέρα του!

Τελικά όπως θα δούμε στην απόφαση του να δεχτεί αυτή τη σχέση και το ενδεχόμενο φυσικά ενός γάμου θα παίξει καταλυτικό ρόλο η θεία του η Καλλιόπη.

Η τελευταία βλέποντας το γιο της το Μαθιό να είναι εν εξάλλω κατάσταση θα πιέσει ασφυκτικά το Νικηφόρο κι έχει τον τρόπο της ο οποίος τελικά υποχωρεί.

Η υποχώρηση αυτή του Νικηφόρου θα είναι και η αρχή του μαρτυρίου του. Γιατί όπως θα δούμε στη συνέχεια τη στάση του αυτή θα τη μετανιώσει πικρά.

Όλα θα ξεκινήσουν πολύ αργότερα όταν θα φύγει από τη ζωή η Βασιλική και ο Νικηφόρος θα μάθει όλη την αλήθεια για το φονικό του πατέρα του.

Από ποιον θα μάθει λοιπόν ο Νικηφόρος ότι ο Μαθιός σκότωσε το πατέρα του. Ο Αστέρης θα είναι αυτός που θα του αποκαλύψει με λεπτομέρειες όλη την αλήθεια.

Ο Νικηφόρος σοκάρεται με όσα ακούει από το στόμα του Αστέρη και δείχνει προς στιγμήν να μη μπορεί να διαχειριστεί την όλη κατάσταση.

Μαρία Περδικέα: Η πιο καυτή Ελληνίδα δημοσιογράφος στη φωτογράφιση που άφησε εποχή

Κατερίνα Λιόλιου: Σέξι… ατύχημα στην πίστα με σούπερ μίνι! Ακατάλληλα πλάνα! (ΒΙΝΤΕΟ)