Σασμός spoiler: Αυτός είναι ο Σταύρος,που θα κλέψει την καρδιά της Αργυρώς!

Ο Σταύρος είναι ένας γοητευτικός νεαρός με ένα πονεμένο παρελθόν. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ένα εργαστήριο μαζί με τον αδερφό του, Βαγγέλη. Είναι αργυροχόοι και φτιάχνουν κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης από ασήμι. Τα τελευταία χρόνια τα δύο αδέρφια αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν ζωντανή την επιχείρησή τους.

 

Πολύ σύντομα στην ζωή της Αργυρώς θα δούμε να εισβάλλει ο Σταύρος, ένας γοητευτικός άνδρας που θα της αλλάξει την ζωή.

Οι δυο τους θα αποκτήσουν μια ουσιαστική σχέση μεταξύ τους και με το πέρασμα του χρόνου τα αισθήματα που θα νιώθει ο ένας για τον άλλον θα είναι κάτι παραπάνω από φιλικά. Πως θα εξελιχθεί άραγε αυτή η σχέση;

Ο Σταύρος γνωρίζει την Αργυρώ σε μια πολύ κακή φάση της ζωή της που προσπαθεί να ξανά σταθεί στα πόδια της μετά από όλα τα δεινά που πέρασε με την ίδια να έχει χάσει την πίστη της απέναντι σε όλους τους ανθρώπους.

Εκείνος θα την ερωτευθεί παράφορα και θα την αγαπήσει βαθιά, θα την βοηθήσει να βρει ξανά το νόημα της ζωής και με πολύ υπομονή, τρυφερότητα και αγάπη θα προσπαθήσει να επουλώσει τα τραύματά της και σε έναν μεγάλο βαθμό θα τα καταφέρει καθώς οι δυο τους θα επισημοποιήσουν την σχέση τους σύντομα.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως ο Σταύρος ήρθε για να μείνει στη ζωή της Αργυρώς. Θα κρατήσει άραγε για πολύ καιρό ο έρωτάς τους ή όχι;

Survivor: Η Ναυσικά γυμνάζεται με μπούστο …κόλαση – video

Άννα Πρέλεβιτς: Στα “πράσα” χωρίς εσώρουχο – (φωτο)