Σασμός spoiler: Αυτή θα είναι η εξέλιξη που δεν περιμέναμε με Άσπα και Κώστα

Η Βέρα Μακρομαρίδου, η αγαπημένη μας Άσπα, μίλησε για τη σειρά, για τις δυσκολίες των Βρουλάκηδων αλλά και για το εάν θα έδινε δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της με τον Κώστα.

 

Πράγματι, η Άσπα κατάφερε να καταγγείλει ξανά τον σύζυγό της, να αλλάξει πορεία στη ζωή της. Δίπλα της βρίσκεται ο αστυνόμος Μύρων, ο οποίος σταδιακά θα αρχίσει να πολιορκεί όλο και περισσότερο την Άσπα.

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια των Βρουλάκηδων καταρρέει. Η Άσπα προσπαθεί να βρίσκεται δίπλα τους, δίνοντας κάποια “ελαφρυντικά” στον Αστέρη Σταματάκη, καθώς ακόμη δε μπορεί να πιστέψει πως είναι εκείνος ο ένοχος.

Σχετικά με το εάν η Άσπα θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Κώστα, η Βέρα Μακρομαρίδου έφυγε για λίγο από τη σειρά Σασμός, εκφράζοντας τη δική της γνώμη επί του θέματος: «Εγώ δε θα έδινα δεύτερη ευκαιρία. Η βία είναι απαγορευτική. Καμία ευκαιρία σε κάτι τέτοιο!».

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως ο κόσμος την φωνάζει με το όνομα της ηρωίδας της στο δρόμο. Μάλιστα, όλοι την ρωτούν για το τί θα συμβεί στη συνέχεια, χωρίς να περιμένουν όλα όσα ακολουθούν. «Το κλίμα στην Κρήτη, θα είναι βαρύ!».

Σχετικά με το εάν παρακολουθεί τη σειρά, η Βέρα Μακρομαρίδου ανέφερε γελώντας πως την βλέπει διαδικτυακά και πως τις πρώτες φορές που είδε τον εαυτό της, δε της άρεσε καθόλου.

Σασμός spoiler: Ο θάνατος της Βασιλικής κοντεύει… Αυτή που την σκοτώνει βάναυσα, είναι η Καλλιόπη

Η Γη της Ελιάς spoiler: Αυτός θα ξεμπλέξει την Mαργαρίτα;