Σασμός spoiler: Ο σκηνοθέτης της σειράς έκανε το πιο μεγάλο spoiler

– Τα νέα πρόσωπα που θα φέρουν ανατροπές

Σασμός spoiler

Ο Σασμός συνεχίζεται και τα επόμενα επεισόδια θα φέρουν ανατροπές σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της σειράς του Alpha!

Ανατρεπτικός αναμένεται να είναι ο Σασμός στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με το νέο μεγάλο «Σασμός spoiler» που αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της σειράς του Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Κωστόπουλος, ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς που έχει καταφέρει να σαρώσει κάθε αντίπαλο στη τηλεθέαση, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού.

Εκεί αποκάλυψε όλες τις ραγδαίες εξελίξεις που αφορούν την φυλάκιση κάποιων ηρώων, νέους φόνους αλλά και τα νέα πρόσωπα που θα φέρουν ανατροπές.

Όσον αφορά την φυλακή είπε πως ετοιμάζονται τα ρούχα που θα φορέσει ο πρωταγωνιστής που θα βρεθεί πίσω από τα κάγκελα ενώ μίλησε και για τα νέα πρόσωπα που θα μπούνε στη σειρά αντικαθιστώντας κάποια από εκείνα που έχουν ήδη αποχωρήσει.

Θυμίζουμε πως το Sportime, σας έχει αποκαλύψει όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της σειράς που θα φέρουν τα πάνω κάτω και αναμένεται να συναρπάσουν και πάλι.

Spoilers

Αλλαγές στα δρομολόγια Προαστιακού από Δευτέρα 29-11-2021

ελενη τσολακη

Αιμιλία Υψηλάντη: Αυτό που κάνετε τώρα, είναι κακός χειρισμός