Σάλμα Χάγιεκ: Η τόπλες φωτογραφία που διέλυσε το instagram – ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ

Προτιμώ να δείχνω το στήθoς μου…Όχι όμως ολόκληρο!

Η Σάλμα Χάγιεκ αφού επικεντρώθηκε πολύ λογικά στο να μεγαλώσει το παιδί της και να αφοσιωθεί στον σύζυγο της, αλλά αφού πήρε τις απαραίτητες αποστάσεις της επανέρχεται δριμύτερη και με πολύ άγριες διαθέσεις.

Πρώτα ήταν η εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών όπου έβγαλε μάτια με το στήθoς της. Μετά ακολούθησε μια φωτογράφιση στο Madame Figaro. Η τριπλέτα ολοκληρώνεται με το περιοδικό Allure Magazine που το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Στα 55 της πάντως η Σάλμα δεν έχει πάψει να διαφεντεύει τις ανδρικές φαντασιώσεις με το όπλο που την έκανε «πολυεθνική» από τα πρώτα της βήματα. Το στήθoς της.

Το περιοδικό Allure κατάφερε να την κάνει να ποζάρει τoπλες μετά από αρκετά χρόνια και αξίζουν συγχαρητήρια. Κυρίως στον φωτογράφο Πάτρικ Ντεμαρσελιέ. Εκτός από την φωτογράφιση η Σάλμα εξηγεί το άγχος που είχε όταν της έγινε η πρόταση και την ανακούφιση της που τελικά το αποτέλεσμα ήταν τόσο άρτιο αισθητικά, ενώ προειδοποιεί ότι δεν έχει σκοπό να το δείξει ολόκληρο, αν και προτιμά να φλασάρει στnθoς παρά πόδια.

Επιπλέον, μιλάει για την ακαταμάχητη ομορφιά των γυναικών που αφήνονται στο χρόνο και δεν παρασέρνονται σε υπερβολικές παρεμβάσεις στο πρόσωπο και το κopμί τους.

«Κάποτε μου έλεγαν να κάνω μπότοξ για να γλυτώσω από τις ρυτίδες. Χαίρομαι που δεν το έκανα. Είναι η ομορφιά του να είσαι γυναίκα. Αλλάζουμε και γινόμαστε ο καμβάς του εαυτού μας κάθε μέρα». Πέραν όλων των άλλων η Σάλμα δείχνει να είναι πιο κατασταλαγμένη και πιο φιλοσοφημένη από ποτέ. Πώς να της αντισταθείς;

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Πολυτεχνίτης πολυθεσίτης και ερημοσπίτης. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα

Μελίνα Νικολαΐδη: Ποιος έκλεψε την καρδιά της κόρης της Δέσποινας Βανδή; φωτογραφία

Κατερίνα Καινούργιου: ΄Όπως δεν την είδατε ποτέ, χωρίς τρέσες, χωρίς μακιγιάζ, με το σouτιέν – φωτογραφία