Μελίνα Νικολαΐδη: Ποιος έκλεψε την καρδιά της κόρης της Δέσποινας Βανδή; φωτογραφία

Έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, φαίνεται να βιώνει εδώ και λίγους μήνες η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα Νικολαΐδη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό», η 19χρονη καλλονή έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, με τον οποίο είναι σε σχέση από το καλοκαίρι.

O 34χρονος επιχειρηματίας είναι ιδιοκτήτης γυμναστηρίου στα νότια προάστια, ενώ παράλληλα παίζει και βόλεϊ στην ομάδα της ΑΕΚ. Πρόσφατα μάλιστα, η Μελίνα Νικολαΐδη βρέθηκε στο γήπεδο για να δει τον αγαπημένο της, ενώ δεν δίστασε να δημοσιεύει και ένα story, απαθανατίζοντάς τον στον γήπεδο.

Η Μελίνα Νικολαΐδη πρόσφατα μετακόμισε και στο Λονδίνο για τις σπουδές της και όπως ήταν αναμενόμενο στο πλευρό της βρέθηκε και ο αγαπημένος της, γεγονός που αποδεικνύεται από τις αναρτήσεις του στο Instagram.

Οι δυο τους μπορεί να μην έχουν μιλήσει ανοιχτά για αυτή τη σχέση, ωστόσο και οι δυο σχολιάζουν ο ένας στις αναρτήσεις του άλλους, ενώ δεν λείπουν και τα πιο τρυφερά σχόλια.

Πηγή: govastileto.gr

Σπάνιο φωτογραφικό υλικό: Γιατί έσπασε η φιλία της Ελένης Μενεγάκη και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά από 5 χρόνια

Σάλμα Χάγιεκ: Η τόπλες φωτογραφία που διέλυσε το instagram – ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ