Σάλμα Χάγιεκ: Αποκαλύπτει το «μυστικό» πίσω από το αψεγάδιαστο κορμί της

Η Σάλμα Χάγιεκ μπορεί να έχει πατήσει το 57ο έτος της ηλικίας της, αλλά το καλοδιατηρημένο κορμί της βάζει κάτω 20αρες.

Όπως ανέφερε η ίδια σε συνέντευξή της στο «Entertainment Tonight», το μυστικό πίσω από την εικόνα της είναι η έντονη άσκηση, αλλά και ο διαλογισμός.

View this post on Instagram

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

«Πιστεύω πραγματικά ότι δεν φταίει η άσκηση μόνο κι ας το λέει αυτό ο κόσμος. Εγώ νομίζω ότι φταίει ο διαλογισμός», είπε χαρακτηριστικά η σταρ.

«Πρέπει να βρεις τον δρόμο σου. Για εμένα η έντονη άσκηση είναι πιο δύσκολη. Είναι πραγματικά δύσκολο, γιατί πρέπει να έχεις την πειθαρχία για να το κάνεις. Αλλά ο διαλογισμός είναι σαν μια βόλτα στο πάρκο. Αυτή είναι η δική μου μορφή», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Εξήγησε μάλιστα, πως αυτός ο χρόνος που δίνει στον εαυτό της, την κάνει να νιώθει πολύ καλύτερα με την ίδια κι ας έχει γίνει πλέον καθημερινή της ρουτίνα.

«Όταν δεν κάνω διαλογισμό για ένα χρονικό διάστημα, εκτός από το πρόσωπό μου και το σώμα, που νιώθω ότι “πέφτουν”, επιστρέφουν κι άλλα προβλήματα. Όπως η δισκοκήλη μου, το πρόβλημα στον αυχένα μου, το πρόβλημα στο ισχίο, οι αστράγαλοι μου. Αρχίζω να καταρρέω», αναφέρει.

Ο διαλογισμός έχει τέτοια επίδραση στο σώμα και την ενέργειά της, που καμιά φορά όπως λέει, ένιωθε σαν να «χόρευε μέσα στο σώμα της».

«Πολλές φορές, όταν κάνω διαλογισμό και βγαίνω από το δωμάτιο, οι άνθρωποι με κοιτούν και λένε “Θεέ μου, φαίνεσαι 20 χρονών”», σημείωσε η σταρ.

Αυτά είναι τα βίτσια των Ελλήνων στο κρεβάτι

Καταιγιστική η Χρυσούλα Διαβάτη: Πήρε θέση για τον Κασσελάκη και το «κρεβάτι» του