Σάκης Κατσούλης: Η πρώτη του ανάρτηση μετά τη νίκη στο Survivor All Star

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star. Ο επιχειρηματίας και αθλητής κατάφερε να κερδίσει -για δεύτερη φορά μετά το 202-1 το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο τελικός πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιουλίου στο Γαλάτσι και ο 32χρονος είχε στο πλευρό του, όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, που τον στήριξαν από την πρώτη στιγμή.

Τέσσερις ημέρες μετά, ο Σάκης Κατσούλης επέστρεψε στα social media και έκανε την πρώτη του ανάρτηση.

Ο νεαρός επιχειρηματίας θέλησε να ευχαριστήσει όσους τον ψήφισαν για να καταφέρει να κατακτήσει το πολυπόθητο έπαθλο.


Στην ανάρτησή του μοιράστηκε και μία κοινή φωτογραφία με τη σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, στην οποία δίνουν ένα τρυφερό φιλί ενώ κρατούν το τρόπαιο ψηλά.

«Σας ευχαριστώ απ’ τα βάθη της καρδιάς μου! Τελικός κριτής μας είναι ο κόσμος!! Εσείς.. Χωρίς εσάς ποτέ δεν θα είχα κάνει το όνειρο μου πραγματικότητα. Σας χρωστάω τα πάντα», έγραψε ο Σάκης Κατσούλης στη λεζάντα.

Οι φανς του αμέσως έσπευσαν να κάνουν like και να τον συγχαρούν. «Αν όχι εσυ, ποιος; Ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών και συγχρόνως το καλύτερο παιδί», «Έλα ρε Σάκαρε!
Ήτανε δίκαιο και έγινε πράξη», «Ο νικητής του All Star 2023… αλλά το ουσιαστικότερο ο νικητής στις καρδιές όλων μας», «Η κούπα πήγε εκεί που άξιζε να πάει», «Με διαφορά ο καλύτερος», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια των followers κάτω από την ανάρτησή του.

Ντανιέλα Χέμσλεϊ: Το μοντέλο του OnlyFans που νίκησε σε αγώνα πυγμαχίας και έδειξε το στήθος της μέσα στο ρινγκ (VIDEO)

Κατερίνα Λιόλιου: Ποζάρει αλά Πάμελα Άντερσον με κόκκινο ολόσωμο μαγιό και μοιράζει… εγκεφαλικά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)