Σακίρα: Για σέρφινγκ με τον Χάμιλτον – Φουντώνουν οι φήμες για σχέση

Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Σακίρα να βρίσκεται σε σχέση με τον Λούις Χάμιλτον.

Μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ, η τραγουδίστρια έχει «μετακομίσει» από τα VIP των γηπέδων, στα VIP της Formula 1, δίνοντας το «παρών» σε Grand Prix. Η πρώτη φορά μάλιστα, που παρευρέθηκε σε αγώνα ήταν στο Μαϊάμι και η δεύτερη στην Ισπανία.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα εστιατόριο της αμερικανικής πόλης για φαγητό. Βέβαια τότε υπήρχαν και άλλα άτομα στο τραπέζι. Την επομένη του αγώνα, όμως, ο Χάμιλτον πήρε την Σακίρα για βόλτα με το γιοτ του και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να την βοηθά να επιβιβαστεί σε αυτό.

Ακολούθησε το Grand Prix της Βαρκελώνης και η Κολομβιανή ήταν και πάλι εκεί για να παρακολουθήσει τον αγώνα, μετά το πέρας του οποίου γευμάτισε με τον άσο της Formula 1 σε γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο. Στη συνέχεια, οι δυο τους διασκέδασαν σε κλαμπ και συναντήθηκαν με τον Νεϊμάρ και τον Κίλιαν Εμπαπέ.

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούσαν ότι η γνωριμία Σακίρα και Χάμιλτον είναι απλά φιλική. Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός φαίνεται να έρχονται όλο και πιο κοντά και δεν αποκλείουν να έχουν σχέση.

Σε βίντεο που μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η τραγουδίστρια και ο Βρετανός οδηγός κάνουν σέρφινγκ ο καθένας μόνος του, όμως το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται μοιάζει κοινό.

Αυτή η λεπτομέρεια πυροδότησε τις φήμες για ειδύλλιο και έκανε πολύ κόσμο να θεωρήσει ότι οι δυο τους είχαν πάει μαζί για να απολαύσουν τα κύματα.

Εύβοια: Η Δανάη Παππά κάνει ηλιοθεραπεία στην παραλία και μοιράζει εγκεφαλικά

Ο Δημήτρης Κοντολάζος απουσίαζε από τον γάμο της κόρης του – Έχουν να μιλήσουν τρία χρόνια