Σακίρα: Είναι πλέον ζευγάρι με τον Λουσιέν Λαβίσκουντ, αλλά οι φίλοι της ανησυχούν

Η Σακίρα έχει προχωρήσει και επίσημα στην προσωπική της ζωή, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός έχει νέο σύντροφο.

Αν και φαίνεται ότι βγαίνουν μόνο περιστασιακά, η Σακίρα και ο Βρετανός ηθοποιός Λουσιέν Λαβίσκουντ είναι πλέον ζευγάρι. Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του μουσικού βίντεο για το νέο τραγούδι της τραγουδίστριας με την Cardi B, «Punteria».

Shakira IS dating British actor Lucien Laviscount after falling for him on the set of their VERY steamy music video – but friends fear he is a ‘rebound’ who is only in it for FAME https://t.co/ru5e01I9ci pic.twitter.com/DaxpWpTla9

— Daily Mail Online (@MailOnline) April 3, 2024

Ποιος είναι ο Λουσιέν Λαβίσκουντ;

Ο Λαβίσκουντ παίζει το ερωτικό ενδιαφέρον της ποπ-σταρ στο βίντεο κλιπ και οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν μετά τον κοινό τους χρόνο στα γυρίσματα. Ο Βρετανός ηθοποιός είναι κυρίως γνωστός από τη δουλειά του στο «Emily in Paris» ως Άλφι. Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες και σειρές.

Σύμφωνα με μια πηγή της Daily Mail, «η Σακίρα θέλει απεγνωσμένα να ερωτευτεί». Αυτή θα μπορούσε να είναι η προσέγγισή της με τον Λαβίσκουντ, «αλλά οι φίλοι της ανησυχούν», καθώς πιστεύουν ότι ο ηθοποιός χρησιμοποιεί τη Σακίρα για να αποκτήσει μεγαλύτερη φήμη.

Οι φίλοι της φοβούνται ότι θέλει απλώς να μάθει ο κόσμος το όνομά του και εκείνη τον βοηθάει ως προς αυτό, από τη στιγμή που είναι σταρ τέτοιου βεληνεκούς. Πάντως, το ζευγάρι βγαίνει χαλαρά προς το παρόν και δεν έχουν ακόμη σοβαρή σχέση.

Αυτό είναι μια ανακούφιση για το περιβάλλον της Σακίρα, το οποίο απλά κοιτάζει το συμφέρον της 47χρονης μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ.

# Λουσιέν Λαβίσκουντ # Σακίρα

Πηγή

Η αντίδραση του ελληνικού ίντερνετ στα αμφιλεγόμενα πόδια της Κατερίνας Λιόλιου

Οι γυναίκες διακρίνονται στο Survivor: Ποια αποχώρησε αυτή τη φορά;