Ρούλα Κορομηλά – “Σπίτι με το MEGA”: Η επιστροφή της στην μικρή οθόνη – video

“Πρέπει να συστηθώ γιατί δεν πρέπει να με ξέρετε όλοι”

Μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού καλωσόρισε η Ρούλα Κορομηλά, το βράδυ του Σαββάτου, το τηλεοπτικό κοινό στη γνώριμη μα ανανεωμένη μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA». Η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε μάλιστα να μοιραστεί, στο ξεκίνημα αυτής της πρώτης εκπομπής δυο λόγια καρδιάς με τους τηλεθεατές.

Ειδικότερα, η Ρούλα Κορομηλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καλωσήρθατε στο όμορφο, ζεστό, μουσικό, ανανεωμένο Σπίτι με το MEGA. Αυτό το σπίτι που τα δύσκολα χρόνια μάς κράτησε παρέα. Εδώ φιλοξενήθηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ακούσαμε τραγούδια, ξεφύγαμε από τα προβλήματα μας, από την καθημερινότητα μας και να λοιπόν είμαστε και πάλι εδώ κοντά σας.

Ήρθα και εγώ γιατί, ξέρετε κυρίες και κύριοι, έχω αποφασίσει πια να βρίσκομαι εκεί που περνάω καλά. Και εδώ λοιπόν τις δύο φορές που επισκέφθηκα το Σπίτι με το MEGA πραγματικά η ευγένεια, ο σεβασμός, η αισιοδοξία, η μουσική, οι καλεσμένοι και οι συντελεστές της εκπομπής με ώθησαν στο να έρθω με πάρα πολύ μεγάλη χαρά και…

να βρίσκομαι κοντά σας για να μοιραστούμε μαγικές μουσικές βραδιές».

«Εσείς από το σπίτι θα πρέπει να είσαστε έτοιμοι να με ακολουθήσετε, να με εμπιστευτείτε γιατί έχω κάποια σχέδια για εσάς τα οποία δεν θα σας τα αποκαλύψω από την αρχή αλλά θα τα βλέπουμε μαζί στην πορεία της εκπομπής».

«Όμως θα πρέπει να συστηθώ, δεν πρέπει να με ξέρετε όλοι. Είμαι λοιπόν η Ρούλα Κορομηλά και δηλώνω παρουσιάστρια. Γεννήθηκα έναν μήνα που θεωρείται ερωτικός, μπορεί να είναι και η έλξη που έχουμε τόσα χρόνια μεταξύ μας. Γεννήθηκα λοιπόν ένα Σάββατο, η μαμά μου δεν θυμάται καθόλου την ώρα, στις 16 Φεβρουαρίου του 1957. Θέλω να με γνωρίσετε περισσότερο και να σας πω τι αγαπάω. Αγαπάω τους ανθρώπους και τους κατανοώ, αγαπάω τη φύση, αγαπάω τα ζώα» συμπλήρωσε η Ρούλα Κορομηλά στην πρεμιέρα για το νέο «Σπίτι με το MEGA» τη νύχτα του Σαββάτου.

Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης. Φέρνει κούραση, μυϊκούς πόνους, εκνευρισμό, κακή συγκέντρωση

Φυσικοπαθητική: Το σώμα μας έχει τη δυνατότητα να αυτοθεραπεύεται … Τι είναι η Φυσικοπαθητική ή φυσιοπαθητική;