Ρούλα Κορομηλά: Με αυτόν τον πασίγνωστο τραγουδιστή είχε σχέση μετά τον Πάνο Μιχαλόπουλο (ΦΩΤΟ)

Εκτός από τους γάμους της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και τον Νάσο Γαλακτερό, η Ρούλα Κορομηλά είχε ζήσει ένα φλογερό ειδύλλιο και με έναν κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή.

Ο λόγος για τον Άγγελο Διονυσίου, με τον οποίο γνωρίστηκαν τη δεκαετία του ’90, όταν ήταν και οι δύο σε μια φάση αναπροσαρμογής, αφού είχαν μόλις χωρίσει.

Εκείνη την εποχή, ήταν στο απόγειο της καριέρας τους και ο έρωτάς τους δεν εξελίχθηκε όπως ενδεχομένως θα ήθελαν. Ωστόσο, επέλεξαν να μείνουν καλοί φίλοι. Καρμικό θα έλεγε κανείς το γεγονός πως έχουν γεννηθεί με μόλις πέντε μέρες διαφορά!

Το 2014, η αγαπημένη παρουσιάστρια βρέθηκε με την παρέα της στο ίδιο νυχτερινό κέντρο με τον Άγγελο Διονυσίου, ο οποίος συνοδευόταν από την τρίτη σύζυγό του. Όταν ο ένας αντιλήφθηκε την παρουσία του άλλου, έσπευσαν να πουν τα νέα τους.

Κάποια στιγμή, ο επιτυχημένος καλλιτέχνης – αφού του έδωσε το μικρόφωνο η Νατάσσα Θεοδωρίδου – ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες του μπροστά από το τραπέζι που καθόταν η Ρούλα Κορομηλά.

Πηγή: Περιοδικό You

«Κάποιοι άνθρωποι ήθελαν να με παρουσιάζουν ως την πληγωμένη στις σχέσεις μου. Βίωνα και εγώ καταστάσεις όπως η κάθε γυναίκα, ερωτευόμουν, στενοχωριόμουν αλλά είχα τη δύναμη να το ξεπεράσω και να προχωρήσω.

Παντρεύτηκα δύο φορές, έζησα τον γάμο πολύ ωραία. Δεν έχει τύχει να μιλήσω με κανέναν πρώην μου και δεν το επιδιώκω ωστόσο θέλω να είναι καλά. Δεν θέλω να ξαναπαντρευτώ γιατί ψιλοβαριέμαι να δίνω λογαριασμό» είχε δηλώσει η Ρούλα Κορομηλά σε συνέντευξή της στο “The 2Night Show”.

Πηγή: debater.gr

Παντρεύτηκε γνωστό ζευγάρι και το ανακοίνωσε – Οι πρώτες φώτο από τον γάμο

Latest

Ξανθιά καλλονή που άφησε για τα μάτια του Τάιλερ – Διέρρευσαν φωτογραφίες του Κασσελάκη με την κούκλα πρώην σύντροφο του