Ρεμπέκα Λος: Η γυναίκα με την οποία ο Ντέβιντ Μπέκαμ απάτησε τη Βικτόρια σπάει τη σιωπή της

Η Ρεμπέκα Λος είναι η γυναίκα η οποία ισχυρίστηκε στις αρχές του 2000 ότι είχε συνδεθεί ερωτικά με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ ο ίδιος ήταν παντρεμένος με τη Βικτόρια.

Στον απόηχο του νέου ντοκιμαντέρ με τίτλο «Beckham» για τη ζωή του διάσημου ποδοσφαιριστή, η 46χρονη Λος επανήλθε και πάλι στο προσκήνιο σχετικά με τους ισχυρισμούς της ότι ήταν σε σχέση με τον Μπέκαμ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Λος να κατακλυστεί από σκληρά μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα και για πρώτη φορά αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια ως προς το θέμα της απιστίας.

Αρκετοί έσπευσαν να σχολιάσουν για το αν η Λος έλεγε την αλήθεια για τη σχέση της με τον Μπέκαμ, με ένα άτομο να γράφει: «Δεν είδα πουθενά να παραδέχεται ότι η ιστορία ήταν αληθινή».

Απαντώντας στο σχόλιο, ένα άλλο άτομο συλλογίστηκε: «Αν δεν ήταν αλήθεια, τότε θα είχαν κάνει μήνυση για δυσφήμιση».

Η Λος προχώρησε στο να επιβεβαιώσει την ιστορία της απιστίας με το να κάνει like στο σχόλιο και να απαντήσει με ένα emoji με χέρια που προσεύχονται.

Η Λος, η οποία είχε συμμετάσχει σε αρκετές εκπομπές ριάλιτι στο παρελθόν, έχει γίνει στόχος σκληρής κριτικής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα οι θαυμαστές της να της στείλουν μερικά θετικά λόγια.

Ένα άτομο έγραψε στα σχόλιά της στο Instagram: «Ελπίζω να είσαι καλά υπό το φως όλων αυτών, γλυκιά μου, και ειλικρινά εύχομαι όλοι να είναι ευγενικοί μαζί σου αυτές τις μέρες», με τη Λος να απαντά με ένα απλό emoji καρδιάς.

«Ο γάμος είναι σύμβαση και δεν με αφορά» – Οι δηλώσεις της Ζέτας Δούκα για τον χωρισμό της

Κατερίνα Λέχου: Αυτός είναι ο σύζυγός της – Γιατί δεν είχε δημοσιεύσει καμία φωτογραφία του εδώ και 16 χρόνια σχέσης (VIDEO)