Κατερίνα Λέχου: Αυτός είναι ο σύζυγός της – Γιατί δεν είχε δημοσιεύσει καμία φωτογραφία του εδώ και 16 χρόνια σχέσης (VIDEO)

Η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night Show του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας. Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το τίμημα που πλήρωσε, επειδή άργησε να φύγει από το σπίτι των γονιών της και την οικογενειακή θαλπωρή.

«Όταν ήμουν υπό τη σκέπη της οικογένειάς μου, αυτό είχε ένα μεγάλο τίμημα γιατί άργησα πάρα πολύ να ενηλικιωθώ και να ανδρωθώ. Αλλά εντάξει πλήρωσα αυτό το τίμημα. Θα ήθελα να είχα ενηλικιωθεί στην ώρα μου κι όχι τόσο αργά. Έφυγα 35 χρονών από το σπίτι. Είναι πολύ αργά, δεν είναι σωστό, δεν είναι υγιές» ανέφερε η Κατερίνα Λέχου.

«Για να μην κάνω αυτούς τους συμβιβασμούς και να μπορώ να λέω όχι. Θα έπρεπε να φύγω νωρίτερα και να έχω το θάρρος να εξασφαλίσω αυτά τα λεφτά με έναν άλλο τρόπο. Δεν θα έκανα πράγματα που δεν μου άρεσαν, άρα θα έκανα μία άλλη δουλειά. Αλλά αυτή η λύση με βόλευε, ήταν πιο εύκολη με τις δυσκολίες της όμως γιατί σου στερούνται πράγματα. Όταν έφυγα από τους γονείς μου, ήμουν ένα χρόνο στο σπίτι με τις κούτες» πρόσθεσε με πολύ χιούμορ η Κατερίνα Λέχου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την σχέση με τον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία του του φετινό καλοκαίρι μετά από 16 χρόνια σχέσης.

«Αυτή την βαθιά συγγένεια που νιώθω με τον Μάνο και το ότι και οι δυο θέλουμε αυτό το παιδί που είναι η σχέση μας να το φροντίσουμε, είναι εκεί και ελπίζω να είναι και στα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μας», είπε αρχικά η Κατερίνα Λέχου.

Και συνέχισε: «Τον έβγαλα μια φωτογραφία, μου φάνηκε πολύ όμορφος και λέω ας τον ανεβάσω. Είναι καλός ο Μάνος. Αυτά δεν τα σκέφτομαι ούτε κινούμαι με σχέδιο. Μπορεί να ανεβάσω κάτι σήμερα και μετά να ανεβάσω ξανά κάτι μετά από έναν χρόνο».

«Πιστεύω στο κακό μάτι, είναι ενέργεια. Θα μπορούσε κάτι να πάει στραβά από κακό μάτι. Ενέργειες υπάρχουν γύρω μας, σημασία έχει πόσο ισχυροί είμαστε για να οχυρωθούμε», συμπλήρωσε η Κατερίνα Λέχου.

dessou.gr

Ρεμπέκα Λος: Η γυναίκα με την οποία ο Ντέβιντ Μπέκαμ απάτησε τη Βικτόρια σπάει τη σιωπή της

Ιωάννα Κιοσέ: Πως είναι σήμερα το μοντέλο που έκοψαν στο GNTM για…περίεργα σχόλια