Πυρ και Μανία η Άννα Μαρία Βέλλη για την “εγκυμοσύνη” της: «Είστε αγενείς και απαράδεκτοι»

Η Άννα Μαρία Βέλλη ξέσπασε για τα δεκάδες μηνύματα περί εγκυμοσύνης που έλαβε, καθώς δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία, στην οποία έχει φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor και παρουσιάστρια έδωσε μία οργισμένη απάντηση, καθώς πια- όπως έγραψε- δεν μπορεί να παραμένει ψύχραιμη σε τέτοια θέματα που αφορούν προσωπικά δεδομένα και ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να βιώνει μια γυναίκα.

Η οργισμένη απάντηση της Άννας Μαρίας Βελλή στα σχόλια για τη φουσκωμένη κοιλίτσα

Όπως υπογράμμισε η Άννα Μαρία Βελλή: «Τα dm μου αυτή τη στιγμή! Μάγκες πάμε πάλι!

1. Αν είμαι έγκυος είναι δικό μου θέμα από τη στιγμή που δε νομίζω πως ανακοίνωσα κάτι.

2. Αν δεν είμαι, είστε απαράδεκτοι, γιατί μπορεί να θέλω και να μην μπορώ και να μου χτυπάτε ευαίσθητη χορδή.

3. Αν πάχυνα, είστε αγενείς.

Για να σας προλάβω: όχι δεν το ρωτάμε με θετική διάθεση και πρόθεση. Δε ρωτάνε μια γυναίκα τέτοια πράγματα γιατί δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβαίνει.

Συγνώμη δεν είμαι ψύχραιμη με αυτά τα θέματα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η Άννα Μαρία Βέλλη πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί αρκετά.

Όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Περιμένω πώς και πώς την ημέρα που η θεραπεία μου για την αναιμία μου θα πιάσει τόπο και δεν θα νιώθω κομμάτια από τις 2 το μεσημέρι. Επειδή δεν είχα ποτέ άλλοτε αναιμία, για μένα είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα να μην μπορώ να είμαι συνέχεια στην “πρίζα” και εκτός από σωματικά με ρίχνει αρκετά και ψυχολογικά. Είμαι όμως πολύ αποφασισμένη να κάνω το οτιδήποτε ζητάει το σώμα μου προκειμένου να επανέλθει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Παιδιά να αγαπάτε το σώμα σας. Αυτό έχετε! Και να το ακούτε γιατί και αυτό κάποια στιγμή θα παραδώσει πνεύμα αν σας φωνάζει και εσείς φοράτε ωτοασπίδες».

Αλληθώρισε ο σκηνοθέτης του «Survivor» με το μασάζ της Χαμπέρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δήμος Αναστασιάδης: «Φλέρταρα μια κοπέλα και μου αποκάλυψε ότι παλαιότερα είχαμε δεσμό – Δεν τη θυμόμουν» (VIDEO)