Menu

Πρόγνωση βροχών: Οι περιοχές με αναμενόμενες βροχοπτώσεις

Αλλάζει ξανά ο καιρός τις επόμενες ημέρες με βροχές αλλά και αφρικανική σκόνη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Αναστασία Τυράσκη, με πολλή ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, εξασθένηση των ανέμων στο Αιγαίο και άνοδο της θερμοκρασίας θα ξεκινήσει η εβδομάδα.

Ωστόσο, από τα μέσα της εβδομάδας, ωστόσο, προβλέπεται εκ νέου άστατος καιρός, με τοπικές βροχές και καταιγίδες, βαθμιαία ενίσχυση των ανέμων, πτώση της θερμοκρασίας, αλλά και μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα δυτικά και τα νότια της χώρας.

O Σάκης Αρναούτογλου έκανε μια ανάρτηση για τον καιρό μέχρι και την Πέμπτη, αναφέροντας ένα βαρομετρικό χαμηλό, χωρίς ωστόσο να προχωρά σε κάποια μακροπρόθεσμη πρόβλεψη.

Η ανάρτησή του:

«O καιρός έως και την ερχόμενη Πέμπτη με μια ματιά!

Φίλες και φίλοι

Ιδιαίτερα βαθύ το προβλεπόμενο για την ερχόμενη Πέμπτη βαρομετρικό χαμηλό μπορεί να μην είναι αλλά με τη βοήθεια του αντικυκλώνα στα δυτικά της Ευρώπης την κακοκαιρία του δεν αποκλείεται να την κάνει σε συγκεκριμένες περιοχές (χάρτες), όχι όμως σε όλη την Ελλάδα, καθώς η ένταση και η έκταση των καιρικών φαινομένων παραμένουν ακόμα ανοιχτές, εξαρτώμενες απολύτως από την ακριβή θέση και πορεία του χαμηλού το επόμενο τριήμερο!
Κάντε παρακαλώ κλικ πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την χρωματική επεξήγηση!

Για ότι νεότερο θα υπάρξουν φυσικά λεπτομέρειες!»

Written by admin

Exit mobile version