Προεδρικό: Μαρέβα, Καμίλα, Αγγελοπούλου, Βαρδινογιάννη, πιέτες, γιλέκα, ταγάρια και μπότοξ

Το δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο ξεκίνησε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Αμέσως μετά ξεκίνησε την ομιλία της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Παρόντες στο Προεδρικό Μέγαρο είναι η πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου με τον σύζυγό της Θόδωρο, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη καθώς και η υπουργοί που θα συνοδεύουν τους ομολόγους τους που βρίσκονται στη χώρα ως προσκεκλημένοι.

Στον χώρο είχαν τοποθετηθεί οι σημαίες των χωρών των υψηλών προσκεκλημένων, αλλά και λάβαρα ιστορικής σημασίας.

Στο Προεδρικό Μέγαρο είχαν τοποθετηθεί το λάβαρο που ύψωσε ο Παλαιών Πατρών Γερμανός, αλλά και εκείνο που λέγεται πως έφτιαξε ο Παπαφλέσσας από τα άμφιά του κατά τη διάρκεια της Επανάστασης.
Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκαν οι υψηλοί προσκεκλημένοι των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, προκειμένου να παραστούν στο δείπνο που παραθέτει προς τιμήν τους η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Μιχαήλ Μισούστιν, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος με τη Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, και η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας, Φρανσουά Παρλί.

Στο δείπνο προσκλήθηκαν οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων, με τον Αλέξη Τσίπρα να βρίσκεται στο Προεδρικό Μέγαρο χωρίς τη σύζυγό του, Περιστέρα Μπαζιάνα.


Επίσης παρόντες ήταν η πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου με τον σύζυγό της Θόδωρο, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη καθώς και οι υπουργοί που θα συνοδεύουν τους ομολόγους τους που βρίσκονται στη χώρα ως προσκεκλημένοι.

Ξεχώρισαν τα ρούχα των κυριών που περιείχαν τα πάντα, πιέτες, σάλια, γιλέκα, ταγάρια, τουαλέτες, όπως και τα φρέσκα μπότοξ που έδιναν μια ανανεωμένη εικόνα στις κυρίες.

Δείτε φωτογραφίες από το Προεδρικό Μέγαρο:

Η εγκυμοσύνη της ΧΡΟΝΙΑΣ! Έγκυος η Μαίρη Συνατσάκη στο ΜΩΡΟ του Νίκου Μουτσινά!

House of Fame: Σε δύσκολη θέση ο ΣΚΑΪ για τη μουσική ακαδημία