Η εγκυμοσύνη της ΧΡΟΝΙΑΣ! Έγκυος η Μαίρη Συνατσάκη στο ΜΩΡΟ του Νίκου Μουτσινά!

Η εγκυμοσύνη της ΧΡΟΝΙΑΣ! Έγκυος η Μαίρη Συνατσάκη στο ΜΩΡΟ του Νίκου Μουτσινά! Βόμβα! Παρά το ότι έπαιζε και το σενάριο της υιοθεσίας που τώρα πια είναι πολύ εύκολη μετά το σύμφωνο συμβίωσης! Δηλαδή, από την στιγμή που ο Νίνος Μουτσινάς υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη είναι ξεκάθαρο πως έγινε για το μοναδικό λόγο που ο ίδιος μας έχει πολλέ φορές αποκαλύψει πως είναι η μεγάλη του επιθυμία: Η απόκτηση ενός παιδιού.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η Μαίρη Συνατσάκη, σε μικρό χρονικό διάστημα από τώρα θα φέρει στον κόσμο το παιδί του υπερταλαντουχου ηθοποιού και παρουσιαστή!

Το αν είναι έγκυος ήδη, φυσικά και δεν μπορούμε να το πούμε. Μορούμε όμως να πούμε ότι ο σκοπός αυτός είναι ο κύριος για το ζευγάρι!

…συνεχίζεται!

Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά το συμφωνο συμβίωσης! Ο Νίκος Μουτσινάς παρέμεινε «σιωπηλός»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Η ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ;
Με την είδηση «βόμβα» που ήρθε την Παρασκευή επέλεξε να ασχοληθεί η Έλενα Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Εκείνη που θέλει τον Νίκο Μουτσινά και την Μαίρη Συνατσάκη να προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης.

ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΩΣΤΟΣΟ, ΠΡΟΣ ΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.

Το πρωί της Κυριακής, λοιπόν, η Έλενα Ακρίτα θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος παίρνοντας σαφή, υποστηρικτική θέση προς τους δύο παρουσιαστές.

Έτσι, η δημοσιογράφος αναδημοσίευσε την είδηση από σάιτ, το οποίο σαν σχόλιο στο Facebook έγραψε πως «η κίνηση αυτή των δύο δημοφιλών προσώπων της showbiz εγείρει ερωτήματα, αφού η φιλία τους δεν έλαβε ποτέ ερωτικές προεκτάσεις».

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ:

«Δυο ωραίοι άνθρωποι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Νίκος Μουτσινας προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης προκειμένου να γίνουν γονείς, δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα και σε άλλους.

Το σύμφωνο συμβίωσης δεν έχει καμία σχέση με ούτε με τον γάμο, ούτε με το σεξ, ούτε με τον έρωτα. Σε συμβολαιογράφο πας, δεν πας σε παπά ή σε δήμαρχο.

ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ 2019 (ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΚΙΑ…): “ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ Ο ΓΑΜΟΣ Η ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ”

Όχι λοιπόν, η κίνηση τους δεν «εγείρει ερωτηματικά». Ούτε ερωτηματικά, ούτε σπόντες, ούτε υπονοούμενα. Οι άνθρωποι αυτοί προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης για να γίνουν γονείς, όχι εραστές.

ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ.
Υπάρχει πιο ιερή πράξη από αυτήν; Κι αντί να την επικροτήσουμε, την αμφισβητούμε για λίγα κλικ παραπάνω.

Το μόνο ερωτηματικό λοιπόν που εγείρεται εδώ είναι αν η έμμεση μομφή στον τίτλο οφείλεται σε άγνοια ή σε σκοπιμότητα.
Διότι ή δεν ξέρω τι εστί σύμφωνο, ή ξέρω αλλά επίτηδες χαϊδεύω τα αυτιά των «συντηρητικων» αναγνωστών μου.

Διαβάστε επίσης: Σίγουρα δεν είναι μια συνηθισμένη Παρασκευή για τον Νίκο Μουτσινά. Ο παρουσιαστής, όπως έγινε γνωστό, υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη και, αναμφίβολα, όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στο «Καλό Μεσημεράκι».

Στο τέλος της πρώτης ώρας της εκπομπής, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος εισέβαλε στο πλατό και μίλησε με τον Νίκο Μουτσινά για την εμπειρία του στο J2US, ενώ δεν έκρυψε την αδυναμία του στη… «Βάνια».

Μαίρη Συνατσάκη: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Οι δηλώσεις της για τον γάμο και την εγκυμοσύνη
Στο τέλος της συνέντευξης τους, ο παρουσιαστής είπε στον Νάσο να φύγει με τη «Βάνια», ευχαριστώντας τον για την παρουσία του στο πλατό.

«Και στα δικά μας!» είπε ο Νίκος Μουτσινάς και η έκφραση στο βλέμμα του έλεγε πολλά…

Ας μη ξεχνάμε ότι όποιος συνάπτει σύμφωνο συμβίωσης εξομοιώνεται με έναν έγγαμο.

Διαβάστε σίγουρα: Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και η είδηση έγινε γνωστή πρωί Πέμπτης, δυο μήνες πριν, από την εφημερίδα Espresso.

Οι δύο κολλητοί φίλοι προχώρησαν σε αυτή την απόφαση, καθώς το πιθανότερο σενάριο θέλει τον παρουσιαστή της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» να επιθυμεί να υιοθετήσει παιδί (δες εδώ παλιότερες δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για την υιοθεσία ενός παιδιού)

Δεν είναι τυχαίο πως ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη επέλεξαν ο ένας τον άλλο γι’ αυτήν την επιλογή τους. Οι δυο τους συνδέονται με στενή φιλία και τώρα πια οι δεσμοί τους είναι οικογενειακοί.

Ο Νίκος και η Μαίρη γνωρίστηκαν πριν από 5 χρόνια, όταν το «Ξαναδέστε τους» ξεκινούσε στον ALPHA. Η χημεία τους εξ’ αρχής ήταν οφθαλμοφανής.

Ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον στον «αέρα», και μπορεί η εκπομπή να σταμάτησε στα μέσα της σεζόν, ωστόσο αυτό δεν τους επηρέασε. Η επαγγελματική τους σχέση είχε εξελιχθεί σε φιλική.

ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΙΛΩΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ –ΑΣΤΕΙΕΣ- ΠΟΖΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ INSTAGRAM. «ΜΕ ΤΗ ΜΑΙΡΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ.

ΠΡΟΔΩΣΕ τον Νίκο Μουτσινά; Στα ΠΡΑΣΣΑ η Μαίρη Συνατσάκη! ΈΒΑΛΕ ΑΛΛΟΝ μεσ στο ΣΠΙΤΙ! (βίντεο!…)

Βρισκόμαστε συχνά, μιλάμε περισσότερο, έχουμε κρατήσει καλή επαφή» είχε πει στο People ο Νίκος Μουτσινάς.

Η Μαίρη Συνατσάκη, μάλιστα, έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές στην εκπομπή του κολλητού της, τιμώντας τον με την παρουσία της.

«Ο Νικόλας έχει τα γενέθλια του σήμερα και χαίρομαι πολύ που είναι στην ζωή μου και που γίναμε φίλοι, όχι «αναγκαστικά» και για λίγο λόγω δουλειάς, αλλά κανονικά και σε φυσιολογικούς ρυθμούς αφού σταματήσαμε να δουλεύουμε μαζί.

Θα μπορούσαμε να χαθούμε όπως πολύ συχνά γίνεται σε αυτόν τον «χώρο» αλλά εμείς μόλις που είχαμε ξαναβρεθεί από εκείνη την προηγούμενη ζωή… σε ευχαριστώ δημοσίως για τα άπειρα γέλια, από αυτά που στραπατσάρεται η μούρη (βλέπε φωτο), για τα ξενύχτια με κουβέντες και για την έμπνευση!

Νίκος Μουτσινάς: Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός του έκανε φάρσα στο Καλό μεσημεράκι;

ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΑΣΤΕΡΙΑ.
Χρόνια Πολλά Νικόλα!» είχε γράψει στα γενέθλια του Νίκου Μουτσινά το 2019 η Μαίρη Συνατσάκη δείχνοντας πόσο σημαντικό πρόσωπο είναι για εκείνη.

Οι δυο τους είχαν βρεθεί μαζί και στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά και είχαν μιλήσει για τον άγνωστο τσακωμό τους…

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ: Η ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Αξιομνημόνευτη ήταν και η φάρσα που είχε κάνει η Μαίρη στον Νίκο, όταν παρουσίαζε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο το Σπάτα LIVE:

Αναπόσπαστα μέλη της παρέας του Νίκου και της Μαίρης είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο youtuber Fipster.

XXL ΒΟΜΒΑ ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ: «ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ»
Η απόφαση του Νίκου Μουτσινά και της Μαίρης Συνατσάκη να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης αναμφίβολα θα συζητιέται για πολύ καιρό ακόμα.

Το σίγουρο είναι, ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι έκαναν αυτό που πραγματικά ήθελαν και είναι πια -και με τη βούλα- οικογένεια.

Γιατί, όπως λένε, οι φίλοι μας είναι η οικογένεια που επιλέγουμε… Και ο Νίκος επέλεξε τη Μαίρη και η Μαίρη τον Νίκο…

Η παρέα του Παρά Πέντε ξανά μαζί 16 χρόνια μετά. Βίντεο

Προεδρικό: Μαρέβα, Καμίλα, Αγγελοπούλου, Βαρδινογιάννη, πιέτες, γιλέκα, ταγάρια και μπότοξ