Πρόδρομος Καθηνιώτης: Η αγάπη για τη θετή του κόρη – “Τα είδα από την αρχή σαν δικά μου παιδιά”

“Τον αγαπάω πάρα πολύ, τον έχω σαν δεύτερό μου μπαμπά κι εγώ για να του ανταποδώσω την αγάπη, έδωσα το όνομά του στον γιο μου”, δηλώνει η Γκαλένα.
Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου συνομίλησαν με τον Πρόδρομο Καθηνιώτη. Ο φιναλίστ του Big Brother 1 κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του μετά από 20 χρόνια και μας παρουσιάζει τη θετή του κόρη, η οποία συμμετέχει στο video clip του κομματιού.
“Ποτέ δεν άφησα το τραγούδι, απλώς ήθελα το έναυσμα για να ξαναφουντώσω τη φλόγα. Αυτό έγινε όταν μπήκα στο στούντιο και ο Ματθαίος (Γιαννούλης) έγραφε τα δικά του τραγούδια. Άκουσα το “Επιτρέπεται”, του είπα “τι όμορφο κομμάτι”, μου είπε “θέλεις να το τραγουδήσεις;” και του απάντησα: “σοβαρεύεσαι;”, περιγράφει ο Πρόδρομος Καθηνιώτης.
“Ξεκινήσαμε, μπήκαμε στο στούντιο και το ετοιμάσαμε”, προσθέτει ο τραγουδιστής.
“Γνωρίζω τα κορίτσια εδώ και 10 χρόνια, τα βλέπω από την αρχή σαν τα δικά μου παιδιά. Συζητήσαμε μαζί για το ποια θα συμμετάσχει στο video clip, τους είπα: το μοντέλο το έχουμε στο σπίτι μας, γιατί να πάρουμε κάποια άλλη;”, αποκαλύπτει στη συνέχεια ο Πρόδρομος Καθηνιώτης για τις δύο θετές του κόρες.
“Η γυναίκα μου, Αλέκα, μας έδωσε δύο θετά παιδιά που δεν είχα και δύο εγγόνια. Έχουμε την Αλεξάνδρα και τον Πρόδρομο”, αποκαλύπτει χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, στην κάμερα του Super Κατερίνα μίλησε εκτός από τον ίδιο και η μια από τις θετές του κόρες, η Γκαλένα.
“Τον αγαπάω πάρα πολύ, τον έχω σαν δεύτερό μου μπαμπά και εγώ, για να του ανταποδώσω την αγάπη, έδωσα το όνομά του στον γιο μου. Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης είναι κομμάτι της ζωής μας και τον συμβουλεύομαι σε όλα”, δηλώνει μεταξύ άλλων η Γκαλένα.

Written by admin

Τάσος Ξιαρχό για Μαρίνα Σάττι: Έγινε κολλητή με μια χορεύτριά μου και μου πήρε τη δουλειά

Η τραγική αύξηση των ομοφοβικών επιθέσεων στην Θεσσαλονίκη