Πώς η Vera Wang καταφέρνει σε ηλικία 74 ετών μοιάζει μόλις 36! – Αυτό είναι το «μυστικό»

Η Vera Wang έκλεισε τα 74 φέτος και αποκάλυψε το «μυστικό της νεότητας». Μόνο που στην περίπτωσή της είναι πιο… διαφορετικό από ότι θα περίμενε κανείς.

H διάσημη σχεδιάστρια μόδας παρά το νούμερο που έχει η ηλικία της, εξακολουθεί να μοιάζει με γυναίκα που έχει τα μισά της χρόνια!

Διαβάστε επίσης: Παπανικολάου: «Το επόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα είναι τελείως διαφορετικό – Θα παίξω όπου χρειαστεί»

Έκλεισε τα 74 της χρόνια
Σε συνέντευξή της στην Page Six, λοιπόν, αποκάλυψε ποιο είναι το δικό της «μυστικό», εκείνο που λειτουργεί στην περίπτωσή της: Κάνει ακριβώς τα αντίθετο, από ό,τι κάνουν όσοι ακολουθούν υγιεινή ζωή!

Το Νο1 ελιξήριο της νεότητας για αυτή, είναι η άσκηση την οποία περιλαμβάνει τακτικά στο πρόγραμμά της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν στερείται τα αγαπημένα της junk food. Αυτός  συνδυασμός, με μέτρο, την κρατά σε αυτή την κατάσταση.

«Τρώω junk food οπωσδήποτε. Παραγγέλνω κάθε μέρα για δύο εβδομάδες και μετά το αλλάζω» περιέγραψε χαρακτηριστικά.

Αυτή είναι η 74χρονη Vera Wang

«Μου αρέσουν επίσης τα ντόνατ. Θέλω να είναι γεμάτο κρέμα και επικαλυμμένο με ζάχαρη. Είναι σαν ζελέ ντόνατ, αλλά μέσα έχει κρέμα. Κρέμα βανίλιας. Μου αρέσει επίσης, το ροζ με την τρούφα» πρόσθεσε.

Η Vera Wang έχει σχολιαστεί πολλές φορές για την «αγέραστη» εμφάνισή της, με το κοινό της να απορεί πώς καταφέρνει να συντηρεί την τόσο καλοδιατηρημένη εμφάνισή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Το ανέκδοτο με το οποίο ξεκαρδιζόμασταν όταν ήμασταν πιτσιρίκια

Δεν θα το πιστεύετε – Αυτοί είναι οι διάσημοι Έλληνες που δεν τελείωσαν το σχολείο (pics)