Chloe Cherry: Ηθοποιός της σειράς Euphoria ήταν πoρνoστάρ

Η τηλεοπτική σειρά του ΗΒΟ max που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο ανέδειξε αρκετά νέα πρόσωπα. Το τηλεοπτικό κοινό λάτρεψε τους χαρακτήρες της σειράς όπως και την ιστορία με τις διαρκείς δραματικές ανατροπές. Ένα από τα φρέσκα πρόσωπα που ξεχώρισαν είναι και η Chloe Cherry η οποία σε μια πρόσφατη εξομολόγησή της στο podcast “Call her Daddy” μίλησε για τα χρόνια που εργάστηκε στη βιομηχανία του πορνό αλλά και την διατροφική διαταραχή που έζησε και έφτασε στα όρια της ανορεξίας.

Η Chloe Cherry πριν το Euphoria σε ταινίες σκληρού ερwτικού περιεχομένου

H Chloe που υποδύεται την εξαρτημένη από ναρκωτικές ουσίες ιερόδουλη Faye στην πολύκροτη τηλεοπτική σειρά προτού κερδίσει με την αξία της τον ρόλο που την ανέδειξε στην mainstream τηλεόραση, γύρισε 200 ταινίες σκληρού ερωτικού περιεχομένου και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στο porn hub δημιουργώντας μάλιστα και σελίδα με το δικό της περιεχόμενο στο OnlyFans.

Ο δημιουργός του Euphoria Sam Levinson την ακολουθούσε στο Ίνσταγκραμ και την ξεχώρισε για το χιούμορ με το οποίο αντιμετώπιζε το επάγγελμα της. Ένα ωραίο πρωί της έστειλε ένα μειλ προτείνοντας την τον ρόλο της Faye…and the rest is history! Στο podcast η ίδια μίλησε για την ανορεξία που της προκλήθηκε… όχι από τις ενοχές για τη συμμετοχή της σε ταινίες ενηλίκων αλλά για την πίεση που δέχθηκε από τους παραγωγούς της ροζ βιομηχανίας να είναι πιο αδύνατη από όσο θεωρούσε η ίδια εκείνη την εποχή ότι είναι απαραίτητο.

Η Chloe δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ήθελα να κάνω πoρνό, ήταν σαν φυσική προέκταση για εμένα… όπως κάποιος θέλει να γίνει τραγουδιστής, εγώ ήθελα να κάνω αυτό!…” Όσο για την διατροφική διαταραχή που υπέστη δήλωσε ότι ήταν μόλις 19 ετών και πολύ αγχωμένη για την εμφάνισή της.

Έναν χρόνο αργότερα σταμάτησε να ασχολείται με το πoρνό, καθώς θεώρησε ότι ο τρόπος ζωής της δεν ταιριάζει με αυτόν που θα έπρεπε να έχει ένας πορνοστάρ.

«Υπάρχει αυτός ο όρος που ονομάζεται “γεννημένος για να κάνεις πορνό”, εγώ όμως δεν είμαι. Πώς είναι όταν μερικοί άνθρωποι μπορούν απλώς να ανοίξουν το στόμα τους και να τραγουδήσουν ένα τραγούδι πολύ καλά;

Όπως μερικοί άνθρωποι έχουν απλώς αυτές τις δεξιότητες, αυτά τα ταλέντα, έχουν και αυτή την ικανότητα, να κάνουν πορνό. Ήμουν πολύ άνετα ναι, αλλά όχι γεννημένη για να το κάνω», είπε.

Σήμερα στα 24 της έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα με ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει και φυτικές αλλά και ζωικές τροφές. Όσο για τη νέα σελίδα στην καριέρα της; Οι προτάσεις πέφτουν βροχή και φυσικά η ίδια συμμετέχει με διευρυμένο ρόλο και στον τρίτο κύκλο του πολυβραβευμένου Euphoria!

Theo Alexander: Πώς κατάφερε να χάσει 56 κιλά μέσα σε εννέα μήνες και γιατί επέστρεψε στην Ελλάδα

Ντέμης Νικολαΐδης – Κατερίνα Παναγοπούλου: Η αλήθεια για τη σχέση τους, είναι τελικά ζευγάρι;