Δήμητρα Αλεξανδράκη: ”Μου έβαλαν φωτιά και με πέταξαν από τις σκάλες”

Την καρδιά της «άνοιξε» η Δήμητρα Αλεξανδράκη. To γνωστό μοντέλο, που ετοιμάζεται να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιά της, μίλησε για το μπούλινγκ που είχε δεχτεί στο σχολείο και συγκλόνισε.

Όπως εξομολογήθηκε, την κορόιδευαν επειδή φόραγε φόρμες και την χτυπούσαν ενώ προκειμένου να επιβιώσει έγινε και αυτή σκληρή μαζί τους.

«Με κάψανε ενώ φόραγα το μπουφάν»

«Όταν χώρισαν οι γονείς μου και έφυγα από το Μεγάλο Πεύκο, από την επαρχία, από το χωριό και κατέβηκα στην Αθήνα, με δείχνανε με το δάχτυλο επειδή φόραγα φόρμες -δε φόραγα τζιν όπως φόραγαν τα κοριτσάκια. Έλεγαν “δείτε τη από κάτω της κρέμονται τα…”. Μου είχαν βάλει φωτιά και με είχαν κάψει. Μου βάλανε φωτιά και με κάψανε ενώ φόραγα το μπουφάν, επειδή ήταν τεράστιο το μπουφάν και τους φαινόμουν αλλόκοτη. Για να κάνουν πλάκα», είπε αρχικά στο «Open Weekend».

Και πρόσθεσε: «Με είχαν πετάξει από τις σκάλες. Μετέπειτα άρχισα να έχω και εγώ βίαιη συμπεριφορά γιατί λέω δεν μπορώ να επιβιώσω αλλιώς, θα με σκοτώσουν αυτοί».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνης της super Κικής και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Πήρε μια πολύ δύσκολη απόφαση. Είναι πολύ δύσκολη η απόφαση μια γυναίκα να γεννήσει ένα παιδί και να το μεγαλώσει μόνη της. Όταν ο σύντροφός σου σε αδειάζει, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να σκεφτείς τι μπορείς και τι θες να κάνεις… Θεωρώ ότι έπαιξε ρόλο η κουβέντα που έκανε και με την Ιωάννα Τούνη. Της είπε ότι ο Θεός της έκανε ένα δώρο».

Η Γη της Ελιάς spoiler: Γεμάτος σασπένς – σκληρό έγκλημα και νέους έρωτες ο δεύτερος κύκλος

Light: Ξέσπασε και πάλι κατά των τηλεοπτικών εκπομπών …”Καθίστε στα αβγά σας ηθικολόγοι”