Ποια Δανάη Μπάρκα; Η Μαρία Κορινθίου ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙ fashion blogger που έλεγε ότι έχει χοντρά πόδια

Πάμε μερικά χρόνια πίσω όταν αίσθηση αίσθηση και σχολιασμό έχει προκαλέσει μία fashion blogger που βρέθηκε στην εκπομπή «Καλημερούδια», η οποία κατά τη διάρκεια της εκπομπής έκανε κριτική για το λουκ της Μαρίας Κορινθίου λέγοντας πως η όμορφη ηθοποιός καλά κάνει και κρύβει τα πόδια της γιατί… είναι πολύ χοντρά.

Η Μαριέλλα Σαββίδου ενοχλήθηκε και απάντησε στην Χρυσάνθη που έκανε το σχόλιο:

«Και οι παχιές δεν δικαιούνται να δείχνουν τα πόδια τους; Χρυσάνθη μου λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά ο κόσμος έχει προχωρήσει! Sorry! Ευτυχώς που δικαιούται ο καθένας να ντύνεται όπως θέλει! Μη δημιουργούμε ανασφάλειες».

Τότε, η Χρυσάνθη της είπε πως αυτό είναι θέμα καλαισθησίας, με τη Μαριέλλα να δηλώνει: «Στην παραλία πώς θα πας; Δεν θα βάλεις μαγιό»;

Έτσι λοιπόν, η Μαρία Κορινθίου κλήθηκε μία μέρα μετά στην εκπομπή «Με το Καλημέρα» στο Ε να απαντήσει στην στυλίστρια για τα «χοντρά πόδια» και σε τηλεφωνική επικοινωνία είπε:

Την κυρία δεν τη γνώριζα, τώρα την έμαθα και την μάθαμε όλοι καλά νομίζω. Είμαι περίπου 13 χρόνια στο χώρο και έχω ακούσει τα πάντα. Από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν γιατί για μένα αυτά είναι πολύ μικρά. Δε με αγγίζουν εμένα αυτά πια, αλήθεια όμως.

Ο τρόπος και το ύφος της δεν ήταν ωραίο. Ήταν προσβλητικό. Δεν είναι ωραίο να μιλάς έτσι για μια γυναίκα».

Πληρωμένη απάντηση από τη Μαρία Κορινθίου μας έκανε να την αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο. Δείτε το βίντεο

Η Πόπη Μαλλιωτάκη κάνει τoπλες μπάνιο στην πισίνα – video

Γάτα: Έχω τρεις γάτες στο σπίτι μου αλλά δυστυχώς δεν μου φτάνουν