Πιτ Ντέιβιντσον: Θα ενσαρκώσει το είδωλο της πανκ σκηνής Τζόι Ραμόν σε παραγωγή του Netflix

Ο κωμικός ηθοποιός Πιτ Ντέιβιντσον θα ενσαρκώσει το είδωλο της punk-rock μουσικής Τζόι Ραμόν στη νέα ταινία του Netflix «I Slept with Joey Ramone». Η ταινία έρχεται να ρίξει φως σε διάφορες πτυχές της ζωής του αδικοχαμένου τραγουδιστή των Ramones, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών μετά από μακροχρόνια μάχη με το λέμφωμα.

 

Η νέα παραγωγή του Netflix
βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο, που έγραψε ο αδερφός του Τζόι Ραμόν, Μίκυ Λι. Ο αδερφός του ήταν ο πιο κοντινός του άνθρωπος, ο οποίος τον στήριξε ιδιαίτερα στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, ενώ είχε συνεργαστεί επίσης με την μπάντα του. Αυτά τα στοιχεία, φυσικά, τον καθιστούν τον πιο κατάλληλο άνθρωπο για να καταγράψει τη ζωή του θρύλου της πανκ με ακρίβεια.

 

Ο Άνταμ Φόγκελσον, πρόεδρος της εταιρίας STXfilms, με την οποία θα συνεργαστεί το Netflix για την δημιουργία της ταινίας, ανέφερε σε δήλωση του: «Το βιβλίο είναι μια επική ιστορία για τη μουσική και την οικογένεια, για το οποίο ο Πιτ Ντέιβιντσον και ο σκηνοθέτης Τζέισον Όρλει είναι μια ιδανική ομάδα.»

 

 

Να σημειωθεί ότι ο αδερφός του, Μίκυ Λι, διοργανώνει κάθε χρόνο μία γιορτή για τα γενέθλια του Τζόι Ραμόν και άλλα πρότζεκτς σχετικά με εκείνον, γιατί δε θέλει ο κόσμος να τον ξεχάσει.

 

 

H Rosie Huntington-Whiteley μας δείχνει πώς να συνδυάσουμε το κολάν με σανδάλια

Survivor – Ελευθερία Ελευθερίου: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή της