Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αναστάτωσε την ημέρα της με τις σκανταλιάρικες ΦΩΤΟ – Ποζάρει με κορσέ και «σερβίρει» το τέλειο μπούστο της!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δημοσίευσε μερικές σέξι φωτογραφίες της στο Instagram πριν από μερικές ημέρες.

Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως είναι στα καλύτερά της ποζάροντας χαμογελαστή και ευδιάθετη με σούπερ στενό κορσέ που τονώνει το καλοσχηματισμένο της κορμί.

Και ηθοποιός και τραγουδίστρια

Η πρώτη εμφάνιση που έκανε στην τηλεόραση η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, έγινε το 2005 στο επεισόδιο «Η Μαϊμού Πεθερά» της σειράς του Mega Channel Επτά Θανάσιμες Πεθερές.

Τη σεζόν 2005-2006 είχε ένα μικρό ρόλο στα πρώτα επεισόδια της σειράς Οι Μάγισσες της Σμύρνης. Την επόμενη σεζόν κέρδισε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτόν της αστυνόμου Αγγελικής Χριστοφόρου, στην αστυνομική σειρά του Alpha TV Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα παίζοντας μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Την ίδια τηλεοπτική περίοδο έκανε έκτακτες εμφανίσεις στην κωμική σειρά Ήρθε κι έδεσε παίζοντας μαζί με τον Γιάννη Μπέζο.

Ακολούθησε ο ρόλος της Τζένης Περράκη στην κωμική σειρά Big Bang στο Mega Channel τη σεζόν 2007-2008.

Το 2008 έκανε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά Η Πολυκατοικία ενώ τη σεζόν 2008-2009 υποδύθηκε μία δημοσιογράφο στη σειρά Όλα στον αέρα. Αμέσως μετά έπαιξε στην οικογενειακή κωμική σειρά του Mega Channel Μ+Μ, μαζί με τον Φάνη Μουρατίδη και την Παναγιώτα Βλαντή, υποδυόμενη την Κική μία αδίστακτη υπεύθυνη δισκογραφικής εταιρίας. Την ίδια περίοδο πέρα από το Μ+Μ, έκανε μία guest εμφάνιση στη σειρά Μίλα Μου Βρώμικα ενώ έλαβε μέρος στο επεισόδιο «Η Μυρωδιά του κτήνους» της σειράς θρίλερ του Πάνου Κοκκινόπουλου Ο 3ος Νόμος.

Ως τραγουδίστρια, εδώ και αρκετά χρόνια, είναι μέλος του ροκ συγκροτήματος Mama Sings Fire (πρώην: Mamacita On Fire). Το καλοκαίρι του 2012, πραγματοποίησαν live εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο Thalassa People’s Stage μαζί με το Σάκη Ρουβά, τον Αντύπα και την Demy, ενώ τη σεζόν 2012-2013, εμφανίζονταν στο μαγαζί Ιερά Οδός με το Νότη Σφακιανάκη και τη Φανή Δρακοπούλου.

/dessou.gr

Ανέκδοτο άλλη φάση: Το αντίο στον πατέρα

Ανέκδοτο με πόνο: Ο πεθερόπληκτος και ο αγώνας μποξ