Πέτρος Λαγούτης: «Έχω δεχθεί bullying στο θέατρο»

Πέτρος Λαγούτης: «Ο τζόγος στη ζωή μου μπήκε από την κλειδαρότρυπα. Δεν σου ζητάει την άδεια και οποιοσδήποτε εθισμός δεν έρχεται μια μέρα να σου πει ότι θα κυριεύσει τη ζωή σου».
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πέτρος Λαγούτης στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα το πρωινό της Παρασκευής. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον θεατρικό χώρο καθώς και τον εθισμό του στον τζόγο.

Ειδικότερα, ο Πέτρος Λαγούτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μια φορά που η κατάσταση έφτασε σε τέτοιο βαθμό δεν αποχώρησα. Σήμερα ίσως να το έκανα και δεν αναφέρομαι μόνο σε σεξουαλική παρενόχληση. Μιλάω πιο πολύ για λεκτική, εργασιακή βία και ένα bullying το οποίο ειδικά στο θέατρο το συναντούσες».

«Είμαστε πια κοντά στις δίκες, ας περιμένουμε και ας ευχηθούμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Πια οι υποψήφιοι θύτες θα σκεφτούν πολύ περισσότερο το να οδηγηθούν σε τέτοιες συμπεριφορές και όλοι οι υπόλοιποι θα αντιδράσουν πολύ πιο εύκολα».

Τι εξομολογήθηκε για την εξαρτησή του με τον τζόγο
«Ο τζόγος στη ζωή μου μπήκε από την κλειδαρότρυπα.

Δεν σου ζητάει την άδεια και οποιοσδήποτε εθισμός δεν έρχεται μια μέρα να σου πει ότι θα κυριεύσει τη ζωή σου. Είναι μια ασθένεια προοδευτική» συμπλήρωσε ο πρωταγωνιστής στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο Μεγάλο Κανάλι.

«Όταν πήγα για απεξάρτηση δεν είχα άλλη επιλογή. Πραγματικά ήμουν σε ένα σημείο που θα έπρεπε ή να αφεθώ στην άβυσσο και να καταστραφώ ή να κάνω κάτι για αυτό».

Μαρία Ανδρούτσου: Η εντελώς γυμνή Ξανθίππη του 50-50 προκαλεί εμφράγματα

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Ακύλας Μεγαρίτης αυτοκτονεί