Πέτρος Λαγούτης: «Ξαναγεννήθηκα στις 26 Σεπτεμβρίου 2018»

Όσα είπε για την απεξάρτησή του από τον τζόγο

Στη μάχη του με την απεξάρτηση αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποι΄ςο, Πέτρος Λαγούτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Λαγούτης είπε χαρακτηριστικά πως… έχει γενέθλια δύο φορές τον χρόνο:

“Έχω ξαναγεννηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2018 που είναι η πρώτη μέρα που πήγα στο ΚΕΘΕΑ να κάνω απεξάρτηση από τα τυχερά παιχνίδια. Πρέπει κάποιος να είναι έτοιμος και να το θέλει πολύ. Γιατί ακόμα και αν το θέλει πολύ, η προσπάθεια μέσα δεν είναι ομαλή και εύκολη. Έχει δυσκολίες γιατί το να σταματήσεις τον οποιοδήποτε εθισμό, σημαίνει να αλλάξεις και άλλα πράγματα στον εαυτό σου που στην αρχή δεν τα έχεις ψιλιαστεί καν. Αρχίζεις μια διαδικασία που σαν το φίδι αλλάζεις δέρμα και ξαναβγαίνεις να ζήσεις. Σε μένα αυτή η διαδικασία πήρε 26 μήνες”.

“Δεν κλείνεσαι πουθενά 26 μήνες. Συνεχίζεις να ζεις τη ζωή σου προσπαθώντας αρχικά να βγάλεις αυτό από τη ζωή σου με κάθε δυσκολία και πόνο ψυχής. Ναι, θα υποφέρεις που αλλάζεις πράγματα που είχες μάθει λάθος, αλλά κάθε φορά που θα προχωράς θα έρχονται δώρα. Έχει πόνο αλλά έχει και δώρα τα οποία είναι απίστευτο πως έρχονται μετά ασταμάτητα. Σαν πραγματικά μια ανώτερη δύναμη να σε βλέπει και να σε επιβραβεύει”.

Η σχέση με τους δυο γιους του με τη Μυρτώ Αλικάκη

“Ο Δημήτρης ο μεγάλος μου γιος είναι 18 και ο μικρός, ο Γιωργής στα 15. Φέτος στις διακοπές ένιωσα δυο άνδρες. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα. Δυο άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί, που έχουν κάνει δυο παιδιά. Πρέπει να πρυτανεύσει η λογική. Όταν χωρίσαμε που στην αρχή υπήρχε θυμός, μας είπε ένας ψυχολόγος ότι δεν πρέπει να λέει ποτέ ο γονιός κακό για τον άλλο στα παιδιά.

Είμαστε από τις τελευταίες χώρες που ψηφίζεται η συνεπιμέλεια και είναι κρίμα. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως άνθρωποι που στο παρελθόν αγαπήθηκαν, ερωτεύτηκαν τόσο μεταξύ τους και έκαναν παιδιά, αυτό πρέπει να πρυτανεύσει. Ένας ψυχολόγος μας είχε πει ότι δεν θα κατηγορήσει κανένας στα παιδιά τον μπαμπά ή τη μαμά γιατί το παιδί είναι μισό μπαμπάς, μισό μαμά”, δήλωσε ο ηθοποιός.

Η συμμετοχή του στη σειρά “Έτερος Εγώ”

Μιλώντας για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά “Έτερος Εγώ” είπε:

“Από μικρός δεν ήθελα να παίζω τον ωραίο. Ο Σωτήρης Τσαφούλιας ο σκηνοθέτης του Έτερος Εγώ, έχει όραμα. Έκανα πυγμαχία για τις ανάγκες του ρόλου μου στο Έτερος Εγώ και συνεχίζω τα μαθήματα.

Έχω πάει να δω την πρεμιέρα της ταινίας με την Δήμητρα την Παπαδοπούλου. Με το ζόρι πήγα, ήμουν αρνητικός. Ξεκινάει η ταινία και σε 5 λεπτά παθαίνω σοκ. Μετά το τέλος της ταινίας πήγα στον Σωτήρη Τσαφούλια και του είπα “δεν με ξέρεις αλλά αν ξανακάνεις κάτι εγώ έρχομαι και για ένα πέρασμα για κομπάρσος”. Και σε δυο χρόνια με πήρε τηλέφωνο.

Τον Οκτώβρη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον 3ο κύκλο και ανυπομονώ να διαβάσω τα σενάρια. Είναι η μοναδική δουλειά που ανυπομονώ να πάρω να διαβάσω τα σενάρια. Θα κάνω ένα μικρό spoiler. Υπάρχει και κάποιος πάνω από το ερπετό. Δεν τον ξέρουμε. Αυτή τη στιγμή ξέρω πως έχουν περάσει τα 4 κλειδιά για το Netflix και αυτό που μένει είναι να τα βρει η Cosmote με το Netflix” εξήγησε ο Πέτρος Λαγούτης.

Πηγή: thetoc.gr

Showbiz: Δήλωση σοκ από τη Μαίρη Συνατσάκη

Jennifer Aniston: Το πρώτο της παιδί αποκτά η Τζένιφερ Άνιστον