Πέτρος Γαϊτάνος: «Αποφεύγω τον κόσμο όταν θέλω να είμαι πιο ήσυχος»

Συνέντευξη στην εφημερίδα “Secret” και την Σταυρούλα Τριάντου έδωσε ο Πέτρος Γαϊτάνος. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επαφή του με τον κόσμο και τις οικονομικές απολαβές του από τη μουσική.

Αναφορικά με την σχέση που έχει αναπτύξει με τον κόσμο είπε: «Με τον κόσμο που με πλησιάζει χαίρομαι πάρα πολύ, με κάνουν ό,τι θέλουν. Γι’ αυτό και κάποιες φορές, επειδή δύσκολα μπορώ να πω “όχι”, τους αποφεύγω όταν θέλω να είμαι πιο ήσυχος, όταν είμαι πιο κουρασμένος, και ίσως αυτό το πράγμα κάποιοι το παρεξηγούν που λέω: “Θέλω να πάμε κάπου ήσυχα, να μην έχει κόσμο”. Ή “Να βρούμε μια παραλία που να μην έχει κόσμο” ή “Δεν θέλω πολύ να βγω απόψε, γιατί θέλω να ησυχάσω”. Γιατί βγαίνω και ο κόσμος μου δείχνει την αγάπη του, μου μιλάνε, θέλουν να βγάζουν φωτογραφίες, να με αγκαλιάζουν…».

Για να προσθέσει πως: «Όλα αυτά είναι πολύ τιμητικά, αλλά από ένα σημείο και μετά… Τριάντα τρία χρόνια που είμαι στον χώρο της δισκογραφίας ποτέ δεν έχω πει “όχι” σε κάποιον που μου είπε “Θέλω να βγάλουμε μια φωτογραφία”, “Θέλω να σου πω κάτι”. Δεν μπορώ να πω “όχι” γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ τιμητικό. Τι, επειδή βγαίνουμε και είμαστε γνωστοί; Όλοι είμαστε το ίδιο πράγμα».

Ερωτηθείς για το εάν έχει βγάλει χρήματα από τη μουσική, απάντησε ότι: «Νομίζω πως ναι. Έχω κάνει μέχρι τώρα 72 δίσκους και οι πωλήσεις τους έχουν περάσει τα 2,5 εκατομμύρια. Επίσης, έχω κάνει – και κάνω – πάρα πολλές συναυλίες και, επειδή είμαι και παραγωγός σε πολλές δισκογραφικές δουλειές που έχω κάνει, έχω και τα δικαιώματα των εργασιών των παραγωγών».

«Έχω συγκροτήσει μια κατάσταση ώστε να μπορώ να έχω ένα νοικοκυριό στη ζωή μου. Αυτό γίνεται με λιτότητα. Δεν ζω με πολυτέλεια και δεν ζω γενικότερα γύρω από την ύλη. Χαίρομαι με αυτά που κάνω, δεν θέλω να τοποθετώ το είναι μου σε αυτά. Έτσι, και η τέχνη μου και η ζωή μου δεν λειτουργούν μέσα από την απληστία και τη ματαιότητα» εξήγησε.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Διακοπές στην Κρήτη αγκαλιά με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Τζένιφερ Λόπεζ: Γιόρτασε έναν χρόνο γάμου με τον Μπεν Άφλεκ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)