Showbiz: Πέντε άγνωστες συγγένειες … Αδέλφια, ξαδέλφια, θείοι

Μερικές φορές η αγάπη για την μουσική είναι… οικογενειακή υπόθεση. Η εκπομπή Mega Star παρουσίασε πεντε συγγένειες στην ελληνική σόουμπιζ. Κάποιες τις γνωρίζαμε, ενώ κάποιες άλλες όχι.

Στην πέμπτη θέση βρίσκονται ο Άκης Δείξιμος και ο Κώστας Δόξας, οι οποίοι είναι αδέλφια. Τα διαφορετικά επίθετα δεν ήταν δική τους επιλογή, αλλά της δισκογραφικής εταιρίας.

Θείος τους είναι ο Αντώνης Βαρδής και όπως έχουν αποκαλύψει οι ίδιοι, προσπαθούν να φανούν αντάξιοι της κληρονομιάς του.

Στην τέταρτη θέση θα συναντήσουμε δύο αστέρια της τραπ που απέδειξαν ότι αυτό το είδος μουσικής είναι… οικογενειακή υπόθεση. Ο λόγος για τον Snik και τον αδερφό του, MG.

Στην τρίτη θέση βρίσκονται η Αγγελική Ηλιάδη και η γιαγιά της, η σπουδαία Καίτη Γκρέυ.

Οι δυο τραγουδίστριες είχαν απασχολήσει κατά καιρούς την καλλιτεχνική επικαιρότητα για τις τεταμένες τους σχέσεις, όμως απέδειξαν ότι ο χρόνος μαλακώνει τα πάντα και πλέον συνεχίζουν τις σχέσεις τους χωρίς πικρία και αναταράξεις.Ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει ξεχωρίσει στον καλλιτεχνικό χώρο για το ταλέντο του.

Εκείνο που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι η μακρινή του συγγένεια με τον Νίκο Κουρκούλη, του οποίου είναι ανιψιός. Όπως έχει πει ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο θείος του είναι ο καλλιτεχνικός του πατέρας.

Στην πρώτη θέση συναντούμε τον Γιώργο Αλκαίο, τον κορυφαίο ερμηνευτή των 90s, ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει το επίθετό του στις αρχές της καριέρας του. Ο πατέρας του είναι ο Γιάννης Βασιλείου και όπως είναι γνωστό, την ιδέα για το επίθετό του τού την έδωσε ένα χορευτής.

Άντζελα Δημητρίου: Η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού αναφέρθηκε στους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της και την απιστία που της στοιχισε….

Wanda Nara: ΟΛΟΓΥΜΝΗ. Τώρα μάνα 5 παιδιών. Δες τη τότε που ανέβαζε τις φωτογραφίες πέντε – πέντε