Πενταψήφιο ποσό βγήκε από την τσέπη της: Το πολυτελές αυτοκίνητο που αγόρασε η Ζέτα Μακρυπούλια εντυπωσιάζει τους πάντες

Latest

Πενταψήφιο ποσό φαίνεται πως έβγαλε από την τσέπη της η Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς το πολυτελές αυτοκίνητο που αγόρασε εντυπωσιάζει τους πάντες.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της, η Ζέτα δημοσίευε πολύ συχνά φωτογραφίες της, στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί για να φτάνει στις αγαπημένες της παραλίες.

Διαβάστε επίσης: Έκανε το αυτονότητο ο Καρβαλιάλ…

Πρόκειται για ένα κατακόκκινο Peugeot 2008, το οποίο η Ζέτα Μακρυπούλια απέκτησε πριν λίγους μήνες και το οποίο της δίνει τη δυνατότητα να κινηθεί με ασφάλεια και άνεση και στις διακοπές της.

Το 2008 της παρουσιάστριας, όπως αναφέρει το carandmotor.gr, αφορά στη diesel έκδοση με τον 1.500αρη BlueHDi των 130 ίππων που πλαισιώνεται από αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Η κατανάλωση του μοντέλου περιορίζεται 4,7 λτ/100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 (124 γρμ./χλμ) εξασφαλίζοντας πολύ χαμηλά Τέλη Κυκλοφορίας.

Απόλυτα ικανοποιητικές είναι και οι επιδόσεις του κομψού SUV, με την επιτάχυνση στα πρώτα 100 χλμ./ώρα να έρχεται σε περίπου 10 δευτερόλεπτα, την ίδια ώρα που η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 200 χλμ./ώρα.

πηγή: athensmagazine.gr

Maelle Lakrar: Παίζει μπάλα άμυνα αλλά βάζει γκολ στο instagram (pics)

Ανέκδοτο με πεθερούλα: Η αιωρούμενη πεθερά