Πάτρα: Σοκαριστικό βίντεο ξυλοδαρμού ανήλικου από συνομήλικο

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε από το MEGA, δείχνει την απάνθρωπη πράξη ενός 8χρονου, ο οποίος χτύπησε ένα 7χρονο παιδί μπροστά στα μάτια των άλλων δύο μικρών αγοριών, ενώ το υλικό ανέβηκε στο TikTok.

Η μητέρα του θύματος βρέθηκε με τον πατέρα του ανήλικου θύτη (μαθητής Β’ Δημοτικού), ο οποίος φαινόταν να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που είχε κάνει ο γιος του, ενώ ο ίδιος ζητούσε συνεχώς συγγνώμη, με τη μητέρα του 8χρονου θύματος να μην την δέχεται.

Ο μικρός έκλαιγε, αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα καθώς υπήρχαν και άλλα δύο παιδιά στην παρέα. Η πράξη ολοκληρώθηκε. Ο 8χρονος έκλαιγε από τους πόνους και ο 7χρονος ανέβασε το βίντεο στο TikTok. Ο μικρός πήγε σπίτι του κλαίγοντας και εξήγησε στη μητέρα του τι συνέβη.

Η μητέρα του θύματος περιέγραψε τις τρομακτικές στιγμές που έζησε το παιδί της, λέγοντας: «Ο πατέρας μου ζήτησε συγγνώμη και όχι το παιδί. Το παιδί μου έπαιζε και όταν τον είδα, έκλαιγε. Είχε σημάδι στο πρόσωπο και μου είπε πως τον χτύπησε ένα άλλο παιδί. Πήγαμε σπίτι του παιδιού που τον χτύπησε για να τους ενημερώσουμε. Ο πατέρας προσπαθούσε να μου πει πως ήταν ένας απλός καβγάς μεταξύ παιδιών και πως το παιδί του είχε προβλήματα.

Μετά από δύο ημέρες έλαβα ένα βίντεο στο κινητό μου με την επίθεση. Το ανέβασε ο 7χρονος. Όταν το είδα, πήγα πάλι στο σπίτι. Ο πατέρας δεν ήξερε τίποτα. Φώναξα το παιδί εκείνο με ανησυχία. Ο πατέρας μου ζήτησε συγγνώμη και όχι το παιδί. Είπα πως θα πάω νομικά.

Όταν πήγα στο σπίτι του παιδιού, του ζητήσαμε να κατεβάσει το βίντεο. Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα στο κινητό του. Λόγω της ανησυχίας μου, το διέγραψα και εγώ. Θα κινηθούμε νομικά αλλά θέλω να τονίσω ότι πρέπει να προστατεύουμε και να είμαστε πάνω από τα παιδιά μας. Οι συμμαθητές του δεν του είπαν τίποτα».

Πηγή: newsbomb.gr

Written by admin

Μενεγάκη: Με τρομάζετε και δεν το θέλω αυτό, είπε μετά την είδηση ότι αποχωρεί από το MEGA

Νεόνυμφοι – Ανέκδοτο: Η πρώτη νύχτα γάμου