Παγιδευμένοι 2ος Κύκλος: Η Άννα γλιτώνει τελευταία στιγμή

Ο Δημήτρης αποφασίζει να διατηρήσει το μυστικό του σχετικά με το σημείο που ανακάλυψε στο αυτοκίνητό του από την Άννα. Η απαίτηση του δολοφόνου να μεταφέρει το μαχαίρι στο ξενοδοχείο έχει διαταράξει τον ύπνο του.

Ο μόνος σύμμαχός του είναι ο Ανδρέας, και μαζί υπονομεύουν ένα περίπλοκο σχέδιο για να συλλάβουν τον δολοφόνο χωρίς να εμπλέξουν την Άννα. Ωστόσο, ο νέος αρχηγός της αστυνομίας, Κυριάκος Παπαδημητρίου, ανακαλύπτει το μυστικό τους και το αποκαλύπτει στον Σταύρο. Ο Σταύρος αισθάνεται προδομένος από τον Δημήτρη και τον Ανδρέα, που του κρατούσαν κρυφή την ύπαρξη του σημειώματος, αλλά είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την αδελφή του που δολοφονήθηκε.

Έτσι, αποκαλύπτει την αλήθεια στην Άννα και τη ρωτάει αν είναι έτοιμη να συμμετάσχει στο σχέδιο. Εκείνη συμφωνεί, και η επιχείρηση ξεκινά, αλλά τίποτα δεν πάει όπως είχαν σχεδιάσει. Την τελευταία στιγμή, η Άννα σωζόταν χάρη στην παρέμβαση του Δημήτρη, καταλαβαίνουν ότι ο δολοφόνος δεν ήθελε απλά το μαχαίρι, αλλά επιδίωκε να την εξοντώσει.

Ταυτόχρονα, η είδηση ότι ο Ορέστης είχε απαχθεί από το νοσοκομείο έχει θορυβήσει την αστυνομία. Η Αγγελική προσπαθεί να βρει στοιχεία για να εντοπίσει τον απαγωγέα, ενώ ο Σταύρος ανακαλύπτει ότι μία μέρα πριν την απαγωγή της Κατερίνας, ο Σπύρος την είχε συναντήσει.

Latest

«Λύγισε» η Μαρία Ιωαννίδου: «Αυτή μου έφαγε όλη την περιουσία – Δεν έχω λεφτά, είμαι φτωχιά…»

Ανέκδοτο με ζευγάρια: Τι είναι αυτό που κάνει καλύτερα ένας άντρας από μια γυναίκα;