Ούτε συμβόλαιο στον Ολυμπιακό – Πόσα χρήματα πήρε ο Κατσούλης απο δυο “Survivor”;

Σήκωσε δύο φορές την κούπα του νικητή στο ριάλιτι και κατάφερε να συγκεντρώσει ένα απίθανο χρηματικό ποσό. Γι’ αυτό θέλει να πάει σαν τρελός και τρίτη φορά στον Άγιο Δομίνικο…

Το Survivor All Star ολοκληρώθηκε και ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο μεγάλος νικητής που κέρδισε το έπαθλο στο πρώτο All Star.

Η διαφορά με τον Νίκο Μπάρτζης στον τελικό ήταν οριακή, όμως τελικά κατάφερε να περάσει μπροστά. Μαζί με τη σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, συγκέντρωσαν ένα «τρελό» ποσό το οποίο ήταν μεγαλύτερο των 370.000 ευρώ.

Πάντως και μόνος του ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να μεγαλώνει κατά πολύ. Κι αυτό, αφού 200.000 ευρώ ήταν «πακέτο» με τα δύο τρόπαια που σήκωσε. Στο πρώτο Survivor που συμμετείχε μάζεψε περίπου 35.000 ευρώ από την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο, ενώ το φετινό ποσό έφτασε τις 135.000 ευρώ. Σύνολο 370.000 ευρώ!

Απίστευτο! Και δεν είναι μόνο αυτά, καθώς έφυγε και με ένα αμάξι στην κατοχή του. Ο ίδιος βέβαια δεν σταματάει και είναι αποφασισμένος να κάνει το τρεμπλ, αφού θέλει να δώσει το παρών στο 2ο All Star, όταν και αν αυτό γίνει.

Πηγή: Sportime.gr

Άννα Μαρία Βέλλη: Η αστυνομία τη σταμάτησε για έλεγχο – «Είμαι λίγο γνωστή»

Νικόλ Σέρζινγκερ: Ήρθε ξανά στην Ελλάδα και δεν το πήρε χαμπάρι σχεδόν κανείς (ΦΩΤΟ)