Όταν η Μαίρη Χρονοπούλου έφτασε «σχεδόν στον φόνο»- «Ήταν μια αισχρή ιστορία»

Latest

Σε μία αποκάλυψη «βόμβα» είχε προχωρήσει σε συνέντευξή της, η Μαίρη Χρονοπούλου δύο ημέρες πριν από το ατυχημα όπου τελικά της στοίχισε τη ζωή. Επίσης, «φωτιά» ήταν οι αποκαλύψεις από τον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος μίλησε για την Μαίρη Χρονοπούλου χαρακτηρίζοντας την ως έναν «δύσκολο άνθρωπο».

«Δεν κρύβω τα χρόνια μου, αλλά δεν λέω και την ηλικία μου, δεν την διατυμπανίζω. Μια μέρα, άνοιξα τον Μπαμπινώτη, τράβηξα μια γραμμή στη λέξη “ληξιαρχείο” και έγραψα dna. Δεν παίζει κανέναν ρόλο η ληξιαρχική ηλικία του ανθρώπου. Κάθε ρυτίδα που έχει χαρακτεί πάνω μου είναι μία ιστορία της ζωής μου. Δεν είναι πολλές και όχι πάρα πολύ βαθιές», είχε πει μεταξύ άλλων η σπουδαία ηθοποιός.

«Ήμουν παράλυτη για 20 χρόνια και 128 κιλά. Ακίνητη, με σκληρή διατροφή, κατάφερα ράβοντας το στόμα μου να τα χάσω. Πεινούσα, αλλά δεν έτρωγα. Μπορείς τα πάντα. Κάθε μέρα που κάνω μπάνιο ψάχνω πάνω μου για ζάρες. Τη μέρα που θα δω δίπλα να κρέμεται, θα πεθάνω», δήλωσε.

«Έφτασα σχεδόν στον φόνο! Ήταν αισχρή ιστορία, κανείς δεν το ξέρει»
Και προχώρησε σε μία αποκάλυψη: «Ήταν ένα καταραμένο καλοκαίρι… Από την υγεία μου, την προσωπική μου ζωή. Μια χρονιά που την ξορκίζω, την ξερνάω, τη βγάζω από μέσα μου. Έφτασα σε σημείο να σκοτώσω σκηνοθέτη. Με “έκλεψε” καλλιτεχικά. Έφτασα σχεδόν στον φόνο, ήταν αισχρή ιστορία, κανείς δεν το ξέρει».

«Η ευχή μου είναι να ξορκίσω τη χρονιά που διανύμου. Είναι καταραμένη, με απογοήτευσε. Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίω τίποτα, είμαι ελεύθερη», κατέληξε.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Δεν τα κατάφερε η Μαίρη Χρονοπούλου: Η μεγάλη ηθοποιός έχασε την «μάχη» που έδινε με τον θάνατο μετά το ατύχημα που είχε

Ιωάννα Σαρρή: Παραλίγο σέξι… ατύχημα για το κορίτσι του Σαμπάνη – «Σεισμός» με το σούπερ μίνι της (ΦΩΤΟ)