Ορθούλα Παπαδάκου για πρόβλημα υγείας: «Η διάγνωση έγινε το 2011, ανακουφίστηκα όταν έμαθα τι έχω»

H Ορθούλα Παπαδάκου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και στον Ηλία Σκουλά για τη ζωή της σήμερα, την εμπειρία της στο Survivor και το θέμα με την υγεία της.

«Ασχολούμαι με τον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία και έτσι αποφάσισα να ανοίξω ένα αθλητικό κέντρο στη Βούλα, δίπλα στην παραλία», ανέφερε η Ορθούλα Παπαδάκου για τη ζωή της σήμερα.

Για την εμπειρία της στο πρώτο Survivor: «Γυρίσαμε πάρα πολύ ταλαιπωρημένοι με αρκετά θέματα υγείας. Δεν θα το ξαναέκανα, τόσο σκληρό, αν ήμουν υγιής με τα πόδια μου, θα ήθελα να συμμετάσχω στο τωρινό Survivor για τα αγωνίσματα, διότι για μένα ήταν τρόπος ζωής», απάντησε η Ορθούλα Παπαδάκου.

Για το θέμα της υγείας της: «Η διάγνωσή μου έγινε το 2011. Ταλαιπωρήθηκα περίπου δύο μήνες, να δω τι ακριβώς μου συμβαίνει μπαινοβγαίνοντας στο νοσοκομείο. Όταν μάθαμε ότι είναι σκλήρυνση κατά πλάκας, εγώ ανακουφίστηκα γιατί είπα πως ξέρω πλέον με τι έχω να κάνω. Η γιατρός μου είναι καταπληκτική με έβαλε αμέσως σε αγωγή. Ταλαιπωρήθηκα τα πρώτα 2-3 χρόνια, τώρα είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου.

«Θεωρώ ότι δεν μπορεί να με νικήσει, σε καμία περίπτωση. Σε ένα αυτοάνοσο θεωρώ πως η δύναμη βρίσκεται μέσα μας» συμπλήρωσε, επίσης, η Ορθούλα Παπαδάκου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Πηγή

Selma Blair: Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το πώς την αντιμετώπισαν όταν ένιωθε αφόρητους πόνους

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Πήγε να κάνει μασάζ και μας δείχνει το αποτέλεσμα