Ορέστης Χαλκιάς: Οι γονείς του είναι γνωστοί ηθοποιοί

Ο Ορέστης Χαλκιάς μας συστήθηκε ως «Αντώνης» μέσα από το Maestro. Ο 30χρονος ηθοποιός κατάφερε από την πρώτη στιγμή να κλέψει τις εντυπώσεις. Από τα πράγματα που τον κάνουν να ξεχωρίζει κανείς σε εκείνον είναι το πηγαίο χιούμορ ρου, η ευφράδεια που τον διακρίνει και η χαρά με την οποία αντιμετωπίζει τα πάντα γύρω του.

Ο νεαρός πρωταγωνιστής της σειράς του Χριστόφορου Παπακιαλιάτη δεν μπήκε τυχαία στον χώρο της υποκριτικής. Από μικρός είχε ερεθίσματα καθώς οι γονείς του είναι γνωστοί ηθοποιοί. Ο λόγος για την Όλγα Αλεξανδροπούλου και τον Κώστα Χαλκιά.

Ο Ορέστης Χαλκιάς μίλησε για τα πρώτα του βήματα στη Θεσσαλονίκη στο «Στούντιο 4». Πώς κατάφερε τελικά να βρεθεί στην Αθήνα και από εκεί στην επιτυχημένη σειρά του Mega;

Fun fact: Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου που παίζει στη σειρά τη μητέρα του είχε συνεργαστεί με τον πατέρα του. Μάλιστα, πολλοί τους έλεγαν ότι μοιάζουν.

Ο ρόλος του στο Maestro προέκυψε χάρη στον Αντίνοο Αλμπάνη.

Για τον συμπρωταγωνιστή του Γιώργο Μπένο ανέφερε: «Ο Γιώργος είναι γλυκό παιδί, στον ρόλο του αν χαμογελάσει ρίχνεις… πυροτέχνημα».

«Μεγάλωσα με τεράστια αγάπη. Οι γονείς μου ήταν δοτικοί» περιγράφει για το πώς μεγάλωσε. Οι γονείς του ήταν που πήρε μάλιστα τηλέφωνο μόλις πέρασε την οντισιόν για το Maestro.

Μάιλι Σάιρους: Τραγουδίστρια ανέβασε “κατά λάθος” στο Instagram άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες ενώ έκανε…

Βασίλης Γαλαίος: Πώς είναι σήμερα ο μικρός “Χάρης”,από την Παιδική Χαρά – φωτογραφία