Οι συνεχείς πιέσεις του Νίκου Μουτσινά στον Γιώργο Λιάγκα για αποχώρηση από την τηλεόραση

Ο Γιώργος Λιάγκας αντιδρά στα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για την παρουσία του στην τηλεόραση, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός.

Σε μια αντίδραση στα όσα είχε πει ο Νίκος Μουτσινάς για τη Μπέττυ Μαγγίρα, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί κάποιοι θεωρούν ρατσιστικές ή σεξιστικές ορισμένες δηλώσεις, καθώς υποστήριξε ότι και εκείνος είχε δεχτεί κριτική για την παρουσία του στην τηλεόραση από τον Νίκο Μουτσινά.

Ο Γιώργος Λιάγκας υπογράμμισε ότι ο κόσμος αποφασίζει πότε θα σταματήσει να παρακολουθεί έναν παρουσιαστή στην τηλεόραση και όχι κάποιος άλλος. Εξέφρασε την αντίθεσή του σε αυτήν τη στάση του Νίκου Μουτσινά αναφέροντας ότι κατά καιρούς είχε λάβει κριτική και εκείνος, αλλά κανείς δεν αντέδρασε, ενδεχομένως λόγω του ότι είναι άντρας.

Η συζήτηση αυτή αναδεικνύει την ανάγκη για ισότητα και σεβασμό στο χώρο της τηλεόρασης και σε κάθε άλλο χώρο εργασίας. Κανείς δεν πρέπει να αποκλείεται λόγω φύλου, ηλικίας ή οποιουδήποτε άλλου λόγου. Ο σεβασμός προς τους άλλους και η ανοικτή συζήτηση αποτελούν βασικές αρχές για τον σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Written by admin

Latest

Δυστυχώς τα νέα δε συνεχίζουν να είναι καλά στις πιο κρίσιμες στιγμές του Δημήτρη Κόκοτα: «Δεν πρόκειται να τον δούμε από την αρχή της εβδομάδας να…»

Σάββας Πούμπουρας: Αδιαφορία για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega