Οι Πανθέοι spoiler: Κίτσος και Μάρμω έρχονται πιο κοντά

Η Μάρμω, που βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας Πανθέου, εξακολουθεί να νιώθει ακόμα άβολα ανάμεσά τους. Μάλιστα, αισθάνεται κάποιες εχθρικές δονήσεις, αλλά ο απρόσμενος ερχομός του Κίτσου τη λυτρώνει.

Λίγο μετά, όλα τα μέλη της οικογένειας είναι συγκεντρωμένα στο τραπέζι και τρώνε και ο Ισίδωρος τους επιφυλάσσει μία ακόμη μεγάλη έκπληξη. Συγκεκριμένα, τους ανακοινώνει πως σκοπεύει να ανοίξει ξανά τα μεταλλεία.

Από την άλλη, η Λιάνα με τον θωμά περνούν λίγο χρόνο μόνοι τους και εκείνος είναι αμήχανος. Εν τω μεταξύ, ο Μαρμάρης βλέπει μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίγεται μπροστά του. Παράλληλα, η Πέλλα ψάχνει εναγωνίως να τον βρει μήπως και η Αστυνομία σταματήσει επιτέλους να την παρακολουθεί.

Οι μέρες περνούν και η Χρυσοστόμη προσπαθεί ακόμα να καταλάβει για ποιον λόγο ο Ισίδωρος συμπεριφέρεται τόσο παράξενα τελευταία, ενώ η Μιρέλλα έχει απλώσει τα δίχτυα της για τα καλά και είναι όλο εκπλήξεις!

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Φάνης υποψιάζεται πως τα λεφτά του Στάθη προήλθαν από τον εκβιασμό του Βαλλίδη. Την ίδια ώρα, η Βέτα αρχίζει να έχει βάσιμες υποψίες Πως ο Φάνης την απατάει, ενώ ο Κίτσος και η Μάρμω έρχονται ολοένα και πιο κοντά, «πριονίζοντας» άθελά τους τα θεμέλια της οικογένειας των Πανθέων.

Κιμ Καρντάσιαν: Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε – Οι ΦΩΤΟ με ανδρικό κούρεμα και λερωμένο φανελάκι!

Η Μάγισσα spoiler: Ο Τζανής δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο