Οι αναβολές του γάμου και η προφητική δήλωση που ανέκφρασε τον χωρισμό τους

Οι φήμες για το χωρισμό της Μαρίας Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη επιβεβαιώθηκαν, με τον κουμπάρο τους, Κώστα Φραγκολιά, να αποκαλύπτει ότι το ζευγάρι πράγματι έχει χωρίσει. Όπως ανέφερε ο ηθοποιός και παρουσιαστής, η Μαρία φύγει από το σπίτι τους και φαίνεται να υπάρχουν προβλήματα στη σχέση τους τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Μετά από αυτή την είδηση, ο Άρης Σοϊλέδης εξέφρασε την επιθυμία του να σεβαστεί η κατάσταση και ζήτησε από τις εκπομπές και τις ιστοσελίδες να μην εκμεταλλεύονται το θέμα.

“Θα ήθελα να ζητήσω από όλους σας να σεβαστείτε την κατάσταση γενικότερα και να μην διαδίδετε αποκαλύψεις και ειδήσεις στα μέσα ενημέρωσης. Ας αφήσουμε τα πράγματα να κατασταλούν. Έχω ακούσει φήμες και σενάρια που δεν αληθεύουν”, δήλωσε ο Άρης Σοϊλέδης σε μια ανάρτηση στο Instagram.

Η Μαρία Αντωνά, μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις λέγοντας: “Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Βρίσκομαι σε μια δύσκολη περίοδο και δε θα ήθελα να πω περαιτέρω σχόλια. Σας ευχαριστώ όλους που είστε εδώ, να είστε καλά”, αναφέροντας ενώ βγήκε από το ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργάζεται.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε αναβάλει τον γάμο του πολλές φορές και πρόσφατα είχε ανακοινώσει ότι σχεδίαζε να παντρευτεί. Η Μαρία Αντωνά, επίσης, είχε κάνει πρόσφατα μια δήλωση που είχε προκαλέσει σχόλια από τους θεατές της.

Επιστρέφοντας από ένα ριάλιτι επιβίωσης, είχε πει: “Μου είχε λείψει πολύ γιατί μέσα στην εκπομπή δε μπορείς να σκέφτεσαι ή να έχεις το πρόσωπο του αγαπημένου σου στο μυαλό σου”. Για κάποιους, αυτή η δήλωση φάνηκε ότι προειδοποιούσε για την κρίση στη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη.

Η Μαρία Αντωνά, επιστρέφοντας από το ριάλιτι, είχε αναφερθεί και στον γάμο τους λέγοντας: “Ο γάμος μας συζητιέται ακόμα, δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία ακόμα. Πρώτα όμως θα γίνει ο Θεός, δεθούμει στον δεσμό του στο καλοκαίρι ή το φθινόπωρο”, είχε εξηγήσει η Μαρία Αντωνά.

Written by admin

Latest

Ώρες τρόμου για την Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ήμουν παραμορφωμένη! Αν με έβαζαν σε ένα φέρετρο…»

Ώρες λειτουργίας σχολείων κατά τη διάρκεια των εορτών: Πάσχα και καλοκαίρι