Menu

Ο Τραμπ γιορτάζει τα 78α γενέθλιά του με το βλέμμα στον Λευκό Οίκο

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, γιόρτασε τα γενέθλιά του το βράδυ της Παρασκευής (14/6) χλευάζοντας τα πρόσφατα λάθη του προέδρου Biden στην Ιταλία καθώς εκπροσωπεί τις ΗΠΑ στη σύνοδο κορυφής της G7.

«Δεν ξέρει πού στο διάολο είναι», είπε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία προς τον τωρινό πρόεδρο των ΗΠΑ, που σήμερα γίνεται 81 ετών, σε μια εκδήλωση στο West Palm Beach της Φλόριντα, κοντά στο αγαπημένο του θέρετρο Mar-a-Lago.

«Το ξέρετε και το ξέρω», πρόσθεσε ο Τραμπ σε μερικούς από τους πιο σταθερούς υποστηρικτές του σε ένα sold-out πάρτι γενεθλίων στο Συνεδριακό Κέντρο της κομητείας Palm Beach που διοργάνωσε η ομάδα θαυμαστών του «Club 47». «Ο τύπος είναι χαμένος», είπε ο πρώην πρόεδρος για τον Biden.

Ο Trump επέκρινε ειδικά τον πρόεδρο για το γεγονός ότι απομακρύνθηκε από τους υπόλοιπους ηγέτες κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης με αλεξίπτωτο στη Σύνοδο Κορυφής της G7 την Πέμπτη, αναγκάζοντας την πρωθυπουργό της χώρας-οικοδέσποινας, την Τζόρτζια Μελόνι, να τον επαναφέρει ευγενικά πίσω στην ομάδα.

«Όλοι παρακολουθούσαν την επίδειξη και αυτός γύρισε από την άλλη πλευρά», σχολίασε ο Trump, περιγράφοντας την περίεργη σκηνή στο πλήθος. «Η Μελόνι έκανε καταπληκτική δουλειά», είπε για εκείνη που έκανε επιτυχώς επίπληξη στον Biden.

«Οι πάντες πρόεδροι θα πρέπει να κάνουν δοκιμή επάρκειας, δοκιμασία IQ ή γνωστική δοκιμασία», υποστήριξε ο Trump, υπογραμμίζοντας ότι «απέτυχε» σε μία από τις σχετικές εξετάσεις που του έκανε ο πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου, Ronny Jackson.

Ο γερουσιαστής Marco Rubio, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους του Trump, ενώθηκε με τον πρώην πρόεδρο στο συνεδριακό κέντρο της Φλόριντα την Παρασκευή, όπως και οι εκπρόσωποι Corey Mills, Mike Waltz, Nancy Mace και ο ελληνοαμερικανός Gus Bilirakis.

Written by admin

Exit mobile version